Анастасія Приходько розповіла про особливості повторної участі у відборі на "Євробачення"

Анастасія Приходько розповіла про особливості повторної участі у відборі на "Євробачення"

Приходько відповідально поставилася до участі у відборі на «Євробачення» / Фото: ТСН.ua

Для артистки ця подія є великою відповідальністю.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка представила пісню, із якою збирається підкорити "Євробачення", поділилася подробицями підготовки до півфіналу відбіркового туру.

У коментарі сайту ТСН.ua зірка зауважила, що активно готується до відповідального виступу.

"Для мене "Євробачення"  – дуже важлива подія, тому що я ще з 2009-го року мрію гідно представити там свою рідну країну. Ми готували пісню Free now, написану англійською спеціально до національного відбору "Євробачення 2016": вона не лежала десь там у шафі і не діставалася з якогось альбому. За місяць ми встигли зробити все, що від нас залежить – постановка номерів, пошиття костюму. Для мене це – дуже велика відповідальність, та я готова до неї морально і фізично, оскільки через це все вже проходила. Я дуже вдячна своїм друзям за підтримку у національному відборі", - поділилася Настя із нашим сайтом.

Претендентка на представлення України на масштабному музичному конкурсі зізналася, чи відрізняється цьогорічна її участь у відборі та підготовка до неї від аналогічного досвіду у 2009-му.

"Звичайно, кожного разу все відбувається інакше. Це – надзвичайно велика відповідальність, тому що тобі потрібно зробити все, що від тебе залежить. Є багато режисерів, які ставлять номер, відповідають за світло, звук. Усе це треба зібрати у своїй голові та гідно виступити. На мою думку, наш український відбір – найскладніший, перший відбірковий півфінал є масштабним шоу, яке глядачі матимуть змогу побачити вже шостого лютого", - підсумувала зірка.

Анастасія підготувала для конкурсу англомовну пісню / Фото: ТСН.ua

Зауважимо, сім років тому артистка із піснею "Мамо" представляла на "Євробаченні" Росію.

Нагадаємо, Настя Приходько презентувала кліп, де в образі чоловіка цілується з палкою білявкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація