Анастасія Приходько зворушила світлиною з крихітним сином на руках

Анастасія Приходько зворушила світлиною з крихітним сином на руках

Анастасія Приходько зворушила світлиною з крихітним сином на руках

Артистка привітала підписників з Днем матері.

Співачка Анастасія Приходько, яка  показала, як виглядала у 15 років, зворушила підписників світлиною із крихітним сином.

Фото артистка виклала на своїй сторінці в Instagram. Настя оголеною позує із новонародженим сином на руках. Цією фотографією Приходько привітала всіх із Днем матері, який святкується в останню неділю листопада.

"Я знаю, як складно бути мамою двох дітей і при цьому працювати! Так і моя мама Оксана Приходько працювала і виховала нас с братом. Але коли я була маленькою, я не розуміла, чого іноді мама плаче, чому вона втомлюється і чому вона хоче іноді побути сама! А тепер я її добре розумію. На цій світлині мій найголовніший чоловік у світі – мій син Гордій. Це він вперше побачив свій дім", - поділилася Настя.

Також зірка привітала свою маму Оксану і подякувала їй за все

"Бути мамою – це дійсно дар божий і велика праця кожного дня. Тому я хочу привітати усіх мамуль зі святом. І своїй я хочу сказати, що я дуже тебе люблю! Дякую за ті безсонні ночі, за твої колискові, за твою пісню про "Носики-Курносики", за наші прогулянки і за ту любов, яку ти віддаєш кожного дня! Я сильно-сильно тебе люблю! Дякую Боже за мою маму!" - підсумувала своє звернення Настя.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько вдруге стала мамою у серпні минулого року. Артистка народила сина коханому чоловікові Олександру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація