Анатоліч та Валентина Хамайко запрошують долучитися до кольорового пробігу

Ведучі 1+1 Медіа братимуть участь у цій щорічній акції.

Цієї неділі, п'ятого червня о 10:00 на Контрактовій площі в Києві пройде третій щорічний "Кольоровий пробіг (Color Run)". Команда 1+1 Медіа активно долучається до такого роду активностей з благодійної мети. Color Run'16 – не вийняток. Цього року до забігу також приєднаються імениті ведучі каналу: Анатолій Анатоліч, Марина Леончук, Валентина Хамайко та Марічка Падалко. Бігтимуть ведучі не самі, а зі своїми дітками.

Олександра Лобода та Ігор Циганик, ведучі спортивних програм на телеканалі 2+2 перед своїм ефіром також завітають на свято яскравої музики та здорового способу життя і зроблять свій внесок у доброчинну справу.

Мета "кольорового пробігу" благодійна  складова. Перед самим пробігом і під час заходу будуть збиратися канцелярські товари – кольорові олівці, фарби, альбоми, фломастери, пензлики для дітей, які проходять лікування в ОХМАТДИТі. Всі зібрані матеріали ведучі 1+1 Медіа особисто передадуть дітям, тож до благодійної ініціативи можуть приєднатися всі бажаючі.

Стартує забіг на Контрактовій площі та пройде центральними вулицями столиці: вул. Сагайдачного та частково Костянтинівської.  Учасники пробіжать дистанції 400 метрів, 3 і 6 км. Весь маршрут і самі бігуни будуть розфарбовані індійськими фарбами холлі, після забігу всі вони візьмуть участь у флешмобі "Живий Прапор України"!

"Приносьте з собою кольорові фломастери, фарби, олівці, які ми передамо діткам до лікувального закладу ОХМАТДЕТ, щоб зробити їхнє життя більш яскравим! Це свято родинне, на яке я збираюся прийти не сам, а зі своїми донечками, які не лише підтримуватимуть мене, але й бігтимуть також. Приходьте і ви, беріть з собою дітей, друзів, батьків і всі гайда робити добру справу" - запрошує Анатолій Анатоліч.

Вперше the Color Run, або "кольоровий забіг" відбувся в 2012 році в США. Цей забіг називають "найщасливішими п'ятьма кілометрами на планеті", тому що це не просто марафон, а свого роду "забіг-вечірка": на всьому шляху проходження бігунів обсипають різнобарвним порошком і поливають фарбами.

Нагадаємо, що у квітні цього року ведучі 1+1 Медіа долучилися до доброчинного напівмарафону "Друге дихання" та спромоглися зібрати кошти на забезпечення відділення реанімації лікарні ОХМАДЕТ оновленим сучасним апаратом штучної вентиляції легень. Це обладнання вже врятувало життя маленьким діткам! Кошти допомогали збирати зіркові фандрейзери на своїх сторінках у соціальних мережах: Олександра Лобода, Ігор Циганик, Марічка Падалко, Марина Леончук та Анатолій Анатоліч. З благодійних внесків залишилася сума у розмірі 100 000 гривень, які будуть передані на новий масштабний проект "Здійсни мрію", куратором якого є Лідія Таран. Проект покликаний здійснювати бажання тяжко хворих діточок.

Організаторами кольорового забігу Color Run'16 цього року виступає громадська організація "МСК "KM Running club" та компанія "New Balance Україна". "Кольоровий пробіг" - це їхня спільна ініціатива, третій рік поспіль вони організовують свято яскравої музики та здорового способу життя для всіх затятих бігунів та початківців.

Хочете приєднатись? Тоді шукайте спеціальні "Скриньки доброти" в магазинах NB, які дадуть змогу кожному з вас долучитися до благої справи ще до початку марафону.

А також шукайте деталі та реєструйтеся за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація