Андрій Данилко поділився подробицями конфлікту із Кіркоровим через SunSay

Андрій Данилко поділився подробицями конфлікту із Кіркоровим через SunSay

Андрій Данилко поділився подробицями конфлікту із Кіркоровим через SunSay

Данилко вважає пісню Джамали для «Євробачення» вдалою / Фото: Світське життя

Суддя нацвідбору на "Євробачення" розсекретив закулісся конкурсу.

Музикант та виконавець, а тепер і член журі нацвідбору на "Євробачення" від України Андрій Данилко привідкрив завісу таємниці над "внутрішніми" інтригами конкурсу, йдеться у "Світському житті".

Зірка розповів, що від досвіду перебування у суддівському кріслі у нього лишився неприємний осад.

"Я вперше був у такій ролі для себе. Зараз я взагалі не хотів би з'являтися на екрані, але оскільки мені подзвонили і запропонували новий формат. Я подумав: "Яке щастя. Вперше нацвідбір не буде схожим на колгосп. Я подумав, що це – вперше, коли члени журі стосуються конкурсу і тоді все буде достатньо справедливо і по-доброму, але я помилявся. В мене лишився осад. Якщо ви запрошуєте мене як члена журі, то в рамках члена журі я маю казати речі, які комусь, напевно, неприємні. Не можна, щоб були "солодкі" члени журі, потрібно, щоб це було цікаво і дивитися. Ні, давайте сядемо та будемо "облизувати" Петрик чи іще когось. Да дай їм Бог здоров'я", - зазначив Андрій.

Виконавець переконаний, що позиція представників нашої країни на цій музичній першості – неправильна.

"Нічого не можна на "Євробаченні" передбачити. Хто міг подумати, що колись там виграє гурт Lordi. Яке щастя, що вони таки виграли. Це ж все-таки шоу-конкурс: це – не політична трибуна, це – не конкурс вокалістів. Ну якщо там виступає Вєрка Сердючка чи гурт Lordi, це означає, що це – свято. Усі країни відпочивають, цілуються, обіймаються. Лише Білорусь, Україна та Росія сидять, із тими не вітаються, там п'ють "Корвалол". Не можна так до цього ставитися", - впевнений Данилко.

Суддя нацвідбору на "Євробачення" розсекретив Катерині Осадчій подробиці конфлікту із Кіркоровим через SunSay. Крім того, Андрій висловив своє ставлення до цькувань пісні Джамали "1944".

"Коли почали говорити, що в неї антиросійська пісня і що Костя Меладзе підтримує антиросійську пісню, я сказав: "Яка маячня"! Джамала розповідає історію своєї прабабусі. І якщо це сталося у 1944-му році, тоді, виходить, це антирадянська пісня. Чому вона не може розповісти цю історію, в чому проблема? Нехай вип'ють заспокійливе! "Євробачення" - конкурс не для слабких. У мене і в думках не було когось образити, однак в мене лишився осад смітника. Завжди є якесь сміття, бачать те, чого немає. Коли почалася тема про пісню SunSay, до якого я чудово ставлюся, в нього був прекрасний номер. Але якщо пісня – стара і є певні правила. І мені одразу ж пишуть: "Навіщо ти "зарізав" хлопчика?" І я одразу уявляю себе з кривавими руками. Мені здається, він – яскравий хлопець, міг би там нормально представитися, однак є правила і їх не я придумав. Писав мені стосовно нього і Філіпп Кіркоров, він як глядач онлайн дивився конкурс в Мережі. Чому він вирішив, що я його "зарізав". Це – зовсім не так. Він написав спересердя, я також спересердя відповів", - наголосив Андрій.

Невдалу третю спробу своїх колег по продюсерському центру, "НЕАНГЕЛІВ", підкорити нацвідбір на "Євробачення" Данилко назвав "досвідом" та зауважив, що вони – добре виступили.

Музикант побажав цьогорічній представниці України на "Євробаченні", Джамалі, "не думати про місце, яке вона посяде там".

"Їй потрібно гарно виступити. І це дасть результат", - підсумував Андрій.

Нагадаємо, Андрій Данилко влаштував скандал через пісню SunSay.

Андрій Данилко про залаштункові інтриги національного відбору на Євробачення

Андрій Данилко про залаштункові інтриги національного відбору на Євробачення

Повʼязані теми:

Наступна публікація