Андрія Данилка спантеличив дзвінок із невизнаної "ДНР"

Андрія Данилка спантеличив дзвінок із невизнаної "ДНР"

Данилко все ще скаржиться на стан здоров’я / Фото: Світське життя

Артист вважає таке формулювання неприйнятним.

Суддя нацвідбору на "Євробачення" Андрій Данилко, який влаштував скандал через пісню SunSay, отримав несподіваний дзвінок із так званої "ДНР", йдеться у "Світському житті".

Співак та композитор розповів Каті Осадчій, що через те, що він не любить давати інтерв'ю, дівчина хотіла отримати "коментар з приводу того, яка я зірка в "ДНР"".

Андрій зізнався, що такий дзвінок навіть дещо його розсмішив, саме телефонним формулюванням представлення, оскільки ситуацію в комплексі він вважає сумною.

"Алло, доброго дня, Андрію! Це "Новоросія", ДНР". – Кажу: "Не сходьте з розуму!" Мені ось це формулювання. Не можу це прийняти. Це, звісно, не смішно в контексті подій, але коли тобі це говорять телефоном", - поділився артист.

Данилко також зауважив, що не надто полюбляє такого роду інтерв'ю, тому що інформацію від нього часто подають вирваною із контексту.

"Так, виходять інтерв'ю про те, що в Києві я живу, як в тюрмі, і що я мешкаю в Німеччині. Телефонують, питають, як мені в Німеччині живеться", - дивується Андрій.

Виконавець розповів також і про свій стан здоров'я, який  вже протягом достатньо довгого часу є нестабільним.

"Дива не відбулося: то в мене кашель, то – нежить. Мій лікар-німець прописав мені все, крім розстрілу. Їхній масаж, який мав мене розслабити, навпаки – рознервував. І в мене почався дуже сильний приступ кашлю, такий, що вони вдвох відскочили, подумавши, що в мене епілепсія. Мені цей наш час не подобається. Ця ситуація, яка відбувається із людьми, зміни, які кояться в голові тих, кого ти знав", - скаржиться співак та композитор.

Нагадаємо, Данилко розповів, чому Сердючка зникла з української сцени.

Андрій Данилко про залаштункові інтриги національного відбору на Євробачення

Андрій Данилко про залаштункові інтриги національного відбору на Євробачення

Повʼязані теми:

Наступна публікація