Анджеліна Джолі разом з дітьми проходить курс психологічної терапії – ЗМІ

Анджеліна Джолі разом з дітьми проходить курс психологічної терапії – ЗМІ

Акторка намагається подолати стрес через розлучення.

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка подалі від Бреда Пітта перевезла дітей до закритої резервації, вирішила пройти курс психологічної терапії.

Окрім того, Енджі вирішила й своїх шістьох дітей зводити до спеціаліста. Як повідомляє видання People, департамент у справах дітей та сімей округу Лос-Анджелес раніше рекомендував Джолі, Пітту і дітям пройти курс індивідуальної і групової психотерапії.

За інформацією джерела, близького до Бранджеліни, перші консультації пройшли нелегко.

"Вони зіткнулися з ситуацією, яка травмує!" - пояснило близьке до родини джерело.

Нагадаємо, що днями Джолі перевезла дітей до закритого міста Хідден-Хіллс. Малеча рідко залишає територію комплексу, грає у більярд і дивиться фільми

"Анджеліна зробила все для забезпечення безпеки дітей. Вони не покидали орендовані апартаменти протягом декількох днів. Їм це далося важко, тому що діти звикли до більш різноманітної діяльності і більшої кількості розваг. Молодші взагалі не розуміють, що відбувається", - розповіло обізнане джерело.

Тим часом все ще чоловік Анджеліни Бред Пітт вкрай важко переживає розлучення. Як розповів інсайдер, пригнічений ситуацією Пітт перебуває у "поганій формі".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація