Ані Лорак про її цькування в Україні: Це частина політичної гри

Ані Лорак про її цькування в Україні: Це частина політичної гри

Ані Лорак про її цькування в Україні: Це частина політичної гри

Лорак поділилася думками стосовно її цькування в Україні

Зірка запевнила, що завжди буде зі своїм народом.

Співачка Ані Лорак повернулася додому до Києва після насиченого гастрольного туру у США.

Артистка розповіла, що в Америці її дуже тепло зустріли, проте згадала момент, коли її концерт намагалася бойкотувати українська діаспора.

"Цим трьом людям, які прийшли, я б побажала приїхати в Україну, любити Україну і показати їй відданість, перебуваючи в країні, а не за її межами. І разом з нами будувати прекрасне майбутнє для України, якщо вони чесні у своїх проявах. Це все схоже на спектакль, які тут можуть бути коментарі... Дай бог, щоб вони дослухалися до моїх порад. Дуже легко перебувати десь далеко і когось критикувати", - прокоментувала Лорак, пише kp.ua

Окрім того, Лорак впевнена, що цькування її в Україні – це частина політичної гри.

"Режисер є. Прийде час, і ми дізнаємося імена - таємне рано чи пізно стає явним. Цькування, яке відбувається зараз, - частина політичної гри зі своїми правилами і прорахунками. Я завжди зі своїм народом - була, є і буду. Політики намагаються використовувати різного роду ситуації проти мене, але нехай це залишається на їх совісті", - сказала співачка.

Також зірка розповіла, чому останнім часом не виступає в рідній країні. За словами Лорак, їй неодноразово телефонували з різних українських міст і просили дати концерт.

"Але я не можу дозволити політикам використовувати мої концерти у власних цілях і вже тим більше - піддавати моїх глядачів найменшій небезпеці. З упевненістю можу сказати, що в найближчому майбутньому ми організуємо концерт і в Україні", - запевнила Ані.

Нагадаємо, востаннє Ані Лорак давала концерти в Києві у листопаді 2014 року. Вже тоді виступи артистки спровокували масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пов'язували із тим, що співачка виступає з концертами в Росії, яка нині дуже агресивно налаштована проти Україні та фінансує тероризм на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація