Ані Лорак зізналася, як ледве не втратила чоловіка

Ані Лорак зізналася, як ледве не втратила чоловіка

Фото: 7days.ru

Артистка із родиною прикрасила обкладинку глянцю.

Співачка Ані Лорак, яка зворушливо привітала коханого із днем народження, розсекретила проблеми у стосунках із ним.

"Все визначилося за секунди. Ми зустрілися очима, і між нами пройшов якийсь електричний струм", - розповіла зірка про знаймоство із Муратом в інтерв'ю виданню "7 Дней", обкладинку якого вона разом із донькою та обранцем прикрасила.

Пара познайомилася на відпочинку в Туреччині у 2005-му році. Коли стало відомо про їхній роман, в Мережі було багато не завжди хороших коментарів стосовно нього.

Мурата Налчаджиоглу дуже обурювали та засмучували ці обговорення, що неодноразово ставало причиною сварок закоханих.

Одного разу, за словами Ані, конфлікт навіть поставив під загрозу існування сім'ї. "Бувало, я вранці йшла і тільки на наступний ранок приходила, тому що знімала кліп. У мене був тур за туром - 20 міст. Мурат питав: "Ти де?" - Я завтра в одному місті, післязавтра - в іншому, потім приїду до Києва, але у мене відразу знімання. Ой, все, давай потім зідзвонимося ", - продовжує розповідати Ані. - Врешті-решт він вибухнув: "Де ж у твоєму графіку віконце для мене? Може, я тобі взагалі не потрібен? Ти ще пам'ятаєш, що я існую?" - гаряче відповів він Кароліні.

Лорак із родиною прикрасила обкладинку глянцю / Фото: 7days.ru

Артистка саме тоді усвідомила, що їй страшно втратити майбутнього чоловіка.

 "Я дійсно могла втратити коханого. Так буває: життя накриває тебе хвилею, біжиш, біжиш, нічого навколо не помічаєш, а потім озирнувшись – чи ти цього хотіла?" - розмірковує зірка.

Нагадаємо, Ані Лорак та її чоловік влаштували доньці яскраве свято до першого ювілею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація