Анна Сєдокова перенесла дві надскладні операції на нирках

Анна Сєдокова перенесла дві надскладні операції на нирках

Сєдокова поділилася своєю таємницею / Фото: Vkontakte/Діана Сідельник

Артистка була за крок до смерті.

Співачка Анна Сєдокова приголомшила своїх шанувальників відвертим зізнанням.

Виявляється, зірка перенесла дві серйозні операції. Артистка могла лишитися інвалідом через серйозне захворювання нирок, передає видання Super.

Перша операція сталася близько двох років тому, а друга - зовсім нещодавно.

"Це операція на нирках, коли вони не можуть нормально функціонувати. Я жила абсолютно нормальним життям, у мене ніколи не було ніяких проблем. Весь час були хороші аналізи. Але в якийсь момент почала боліти спина. Я думала, що це через те, що я воджу машину. Ходила на масажі і раптом помітила видиму пухлину в правому боці, я зрозуміла, що щось не те. Пішла до лікаря, мені зробили УЗД, МРТ і сказали, що якщо я завтра ж таки не ляжу на операцію, то потім може бути пізно", - розповідає Анна.

Співачка зізналася, що зараз почувається краще. Проте нині через стан здоров'я вона не може займатися спортом так, як раніше.

За словами артистки, у важкий момент її підтримав коханий, хореограф Сергій Гуман.

"Він мене активно підтримував. Ми з ним зустрічаємося досить довго, і з ним я навчилася цінувати прості речі. Під час другої операції його не було в місті, але він був зі мною весь час на зв'язку. І, звичайно, мої малятка. Завжди були поруч. Єдине - я просила їх "не стрибати у мами на животику". Я їм показала шрам, і вони все зрозуміли і тепер піклуються про мене", - сказала зірка.

Нагадаємо, місяць тому Анна Сєдокова випустила кліп, де спокушає у корсеті та панчохах. Артистка у дуеті з MONATIK  презентували відео на пісню "Тише".

Повʼязані теми:

Наступна публікація