Армен Джигарханян перебуває у важкому стані

Армен Джигарханян перебуває у важкому стані

80-річний актор перебуває у реанімації / Фото: УНІАН

Актор досі у реанімації.

Знаменитий актор та Народний артист СРСР Армен Джигарханян перебуває у реанімаційному відділенні лікарні, його стан оцінюється як "важкий".

Про це із посиланням на довідкову службу інституту імені  Скліфосовського повідомляє агенція "Інтерфакс".

У суботу, 5 березня, Джигарханян був госпіталізований із підозрою на інфаркт. У Науково-дослідному інституті швидкої допомоги імені Скліфосовського повідомили, що артист лежить у кардіологічному відділенні, в реанімації для хворих з інфарктом.

Актор театру і кіно, народний артист СРСР Армен Борисович Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року в Єревані (Вірменія). Незабутні ролі в стали культовими фільмах ─ "Нові пригоди невловимих", "Здрастуйте, я Ваша тітка!", "Собака на сіні", "Королі і капуста", "Місце зустрічі змінити не можна", "Тегеран-43" і багатьох інших ─ зробили його одним з найвідоміших і улюблених акторів. Всього на рахунку у Джигарханяна близько 250 ролей у театрі та кіно.

Як повідомлялося раніше, нещодавно Армен Джигарханян зіграв весілля. Дружиною 80-річного актора стала колишня киянка, а тепер художній керівник Московського театру метра, 36-річна Віталіна Цимбалюк-Романовська. Актор та його молода муза знайомі вже 15 років. Намір відвідати РАЦС парочка тримала у секреті, поздоровити молодят прийшли лише найближчі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація