Арсен Мірзоян вибачився за свій коментар про вбитих поліцейських у Дніпрі

Арсен Мірзоян вибачився за свій коментар про вбитих поліцейських у Дніпрі

Музикант перерахує гроші за концерт у Дніпрі родині загиблих.

Співак Арсен Мірзоян вибачився за свій коментар у бік вбитих поліцейських у Дніпрі.

На сторінці у Facebook музикант пояснив, що те, що він написав, "не характеризувало його ставлення до патрульних". Таким чином, каже Арсен, він висловив емоційне обурення, "що невинних молодих людей вбивають через різницю в досвіді".

"Я ще раз прошу вибачення за те, що емоції переповнили мене і я не висловив свою біль та співчуття сім'ям загиблих таким чином, як мав би і як хотів зробити це насправді. Я готовий довести, що в моїх словах не було злого умислу щодо самих патрульних. Всі кошти з концерту у Дніпрі хочу передати сім'ям загиблих і особисто вибачитись за свої слова", - написав Мірзоян.

Зауважимо, обурення у інтернет-користувачів викликав коментар Арсена Мірзояна про вбитих у Дніпрі поліцейських, яких він назвав "дірявими".

Нагадаємо, у Дніпрі у неділю, 25 вересня, зранку поблизу автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху.

Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і пізніше померла в лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація