Ассія Ахат розповіла, чи вдавалася до хірургічних корекцій зовнішності

Ассія Ахат розповіла, чи вдавалася до хірургічних корекцій зовнішності

Ассія Ахат розповіла, чи вдавалася до хірургічних корекцій зовнішності

Ахат із чоловіком економлять на подорожах / Фото: Світське життя

Зірка прокоментувала зміни на своєму обличчі.

Співачка Ассія Ахат відхрестилася від звернення до послуг пластичних хірургів та уколів краси, йдеться у "Світському житті".

Артистка своєю єдиною проблемою стосовно зовнішнього вигляду вважає зайві кілограми, які іноді все ж таки набирає.

"Я періодично набираю зайві кілограми, з якими борюся і відвідую спортклуб щодня. Так, такі зміни є, а що стосується обличчя - я цього не бачу, і це спростовую. мене обурюють чоловіки, які обговорюють жінок, які собі щось роблять, наприклад, Ганну Герман, останнім часом. Це гидко та вбого", - наголосила Ассія.

50-річна скрипалька поділилася із Катериною Осадчою подробицями своєї творчої кар'єри та розповіла ведучій, чому робила у ній перерву.

"Я не вважаю, що Ассія Ахат - це комерційний проект. Він спочатку не був комерційним. Мене кидало у різні боки: то я співала фальцетом, то субтоном. Була сама собі продюсер, робила, що хотіла. Набридло постійно доводити, що ти не верблюд і штовхатися ліктями. Не в моєму характері це. Але коли я пішла свідомо, зрозуміла,що мені цього не вистачає, що потрібно продовжувати і почала розуміти Йосипа Кобзона та Аллу Пугачову, яких зі сцени не вигнати. Працювати треба, коротше", - впевнена Ахат.

Зірка запевнила Осадчу, що навіть вона, маючи заможного чоловіка, змушена наразі економити.

"Звісно, ми дуже економимо. Це правда. Ми передивилися зарплатні людям, які нам допомагають, не дозволяємо собі подорожі, які дозволяли кілька років тому. Насправді, ми були на Мальдівах тільки раз. Є маса спонтанних подорожей, на День народження до друзів, які святкують у Канні, або Монако. Раніше дозволяли полетіти на два дні. Зараз спокійніше до цього ставимося", - зазначила артистка.

Нагадаємо, Ассія Ахат нагадала про себе провокаційним відео, де повністю роздягається.

Асія Ахат виступила на захист "ін'єкцій краси"

Асія Ахат виступила на захист "ін'єкцій краси"

Повʼязані теми:

Наступна публікація