Ассія Ахат влаштувала гучне гуляння дня народження

Співачка зібрала на своєму святі український бомонд

Українська скрипалька та співачка Ассія Ахат влаштувала гучне свято з нагоди свого дня народження, на якому зібрала українських знаменитостей.

Дрес-кодом вечора став стиль диско. Діджейським сетом заправляв Жан Гріцфельдт. Спеціально для цього заходу з Нью-Йорка виписали американського chican dgo disco виконавця Hard Ton.

Гучне гуляння знімали на відео, яке ляже в основу сюжету нового відеокліпу. Для гостей це було сюрпризом, як і той факт, що співачка повертається на велику сцену.

"Останні два роки мені цього не хотілося у зв'язку з політичними подіями в країні, а зараз настав час показати свою музику і пісні. Якими вони будуть? Робота триває, але я хочу залишити слід в історії світової інструментальної музики. Сподіваюся, що цю музику будуть слухати довгі роки, і вона не застаріє. Можу сказати точно: в Україні такого проекту ще не робив ніхто".

Свято тривало до самого світанку. Зіркові гості навіть самі почали влаштовувати імпровізаційні концерти.

А ось щоб роздивитись подарунки Ассії знадобилось кілька днів. Так, Ірина Білик подарувала сукню з власним зображенням, дизайнер Ольга Навроцька - теж сукню з останньої колекції, Віталій Козловський - стильне в'язане пальто, пов'язане його дівчиною Надею Івановою, режисер Олена Вінярська і Василь Жураківський - електронну скрипку ручної роботи. Було багато косметики, дизайнерських сумок, взуття, книг. Але не обійшлося і без екстремальних презентів:співачка отримала сертифікати на політ на повітряній кулі, катання на страусах.

Нагадаємо, що Ассія Ахат народилася 3 червня, проте за традицією влаштовує святкування з друзями за кілька тижнів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація