Астаф'єва поділилася емоціями від поцілунків з російським актором у романтичній стрічці

Астаф'єва поділилася емоціями від поцілунків з російським актором у романтичній стрічці

Астаф'єва поділилася емоціями від поцілунків з російським актором у романтичній стрічці

Астаф'єва знялася у романтичній комедії

Артистка знялася у фільмі "Ніч Святого Валентина".

Солістка сексі-тріо NIKITA Даша Астаф'єва, яку покинув наречений перед весіллям, знялася у романтичній комедії "Ніч Святого Валентина", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Партнером Астаф'євої на знімальному майданчику став російський актор Кирило Кяро. За словами Даші, у фільмі їй з Кяро довелося по-справжньому цілуватися. Однак, як розповіла Астаф'єва, завдяки майстерності Кирила вона не почувалася ніяково.

"Почалися знімання зі сцени у гінеколога. Звичайно, ми стали набагато ближчими з Кирилом. Кирило дорослий чоловік, досвідчений. Він зумів привернути до себе. Я вже йшла додому така, з запаморочливою головою. Він зробив все правильно", - поділилася Астаф'єва.

Також зірка розповіла про свою героїню, яка розчарувалася у стосунках, однак все ж таки знайшла справжнє кохання. Даша порівняла себе із своїм екранним персонажем.

"Я напевно як моя героїня, у житті перебираю. Мої мама та бабуся сваряться: "Ти залишишся старою дівою, ти залишишся одна. Не треба бути такою вередливою". Але хочеться зустріти так, щоб раз і назавжди. Я дуже вірю, що все що не моє йде з мого шляху", - розговорилася Даша.

Окрім того артистка поділилася, що у фільмі "Ніч Святого Валентина" не було чіткого сценарію, а слова акторам надходили просто на знімальному майданчику.

"Дуже важко було. Всі ми певною мірою божевільні, бо всі погодилися взяти участь у цій божевільні. Дійсно, сценарію не було. Слова надсилали на знімальному майданчику. У мене дзвонить телефон, мені приходять слова. Зате ми зняли живі, справжні емоції", - розповіла Астаф'єва.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва у мереживному спідньому та із батогом поскаржилася на зайву вагу. Зірка не припиняє вражати публіку "гарячими" відео.

Даша Астаф’єва дебютувала в кіно

Даша Астаф’єва дебютувала в кіно

Повʼязані теми:

Наступна публікація