Астровська з REAL O показала м'язистого нареченого на дні народження Могилевської

Співачка влаштувала вечірку друзям в йога-стилі.

Українська зірка Наталія Могилевська влаштувала для своїх друзів вечірку в йога-стилі на честь свого дня народження.

Наталія приміряла образ Богині Лакшмі, яку в Індії особливо шанують всі, хто хоче матеріального достатку, здоров'я, щастя в особистому житті, адже вважається, що Лакшмі дарує всі найкращі земні блага.

Вечірка відбувалася в шикарному білому маєтку в стилі хай-тек, на тлі зеленого лісу. Розпочалося святкування з привітання господині вечора, Наталія запропонувала гостям виголосити промову подяки всім силам природи, рідним і близьким, вчителям і наставникам, а також недоброзичливцям.

Далі пішов півгодинний концерт духовних музичних творів різних країн, серед яких були мантри, пісні українською мовою і навіть Хава Нагіла, після чого деякий час гості практикували медитацію під чарівні звуки прекрасного швейцарського інструменту ханга.

Для людей, що практикували, була запропонована сироїдська і вегетеріанська їжа. Все закінчилося ритуалом вихваляння богині Лакшмі, роль якої відігравала Наталія.

Серед гостей були помічені відомий ресторанний критик Міла Луганова, вчителі з йоги і медитації (серед яких президент фонду Девіда Лінча в Україні - Олег Авагян), із шоу-бізнесу були запрошені тільки найближчі - група REAL O і Влад Дарвін. До речі, одна з учасниць колективу Аліна Астровська чи не вперше показала свого нареченого.

Нагадаємо, подруга Наталії Могилевської, дизайнер Ольга Навроцька подарувала їй на день народження розкішну фотосесію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація