Бадоєв відзняв гурту ТІК народний фантастично-еротичний кантрі-екшн

Бадоєв відзняв гурту ТІК народний фантастично-еротичний кантрі-екшн

Бадоєв відзняв гурту ТІК народний фантастично-еротичний кантрі-екшн

Колектив готує до випуску кліп на трек "Робот".

Зовсім скоро гурт ТІК презентує народний фантастично-еротичний кантрі-екшн "Робот".

За словами режисера Алана Бадоєва, кліп на пісню "Робот" став ще одним феєричним твором у переліку його "смішних, цікавих, потужних" відеоробот для гурту ТІК: "Свєта", "Чоловіче щастя", "Сірожине Пірожине".

Представники знімальної групи декілька тижнів ретельно обирали локацію для натурних знімань. У результаті обрали будиночок у селі Мощун Київської області.

Постановники та декоратори ґрунтовно попрацювали над внутрішнім та зовнішнім оформленням будинку. Заради мистецтва господарі пожертвували вхідними дверима, меблями і навіть городом.

У кадрі задіяли місцеву живність: кіз, собак, півнів, корів. Натуральні продукти місцевого виробництва та, звісно, самогон. А також бойові вила, сокиру і "важку артилерію" у вигляді сільськогосподарської техніки.

Музиканти гурту ТІК на чолі із Віктором Бронюком брали участь у батальних сценах. Зі зброєю в руках відстоювали людську гідність у боротьбі зі звабливим і практичним Термінатором. Були задіяні у гендерному протистоянні. І з ніг до голови просочилися пилом, який спеціально підіймали мітлами для атмосферного фону.

У кліпі буде достатньо іронічних натяків – як, власне, і у самій пісні "Робот". Більш того, за сценарієм, Віктор Бронюк ледь не зазнав насильства зі сторони активного Робота.

Нагадаємо, на початку травня "соціальний дует" Настя Приходько та гурт ТІК представили патріотичний трек. Артисти записали композицію "ІсторіЯ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація