Батько Фріске звинуватив Шепелєва у викраденні онука

Батько Фріске звинуватив Шепелєва у викраденні онука

Батько Фріске звинуватив Шепелєва у викраденні онука

Родичі Фріске мають сумніви у батьківстві Шепелєва / Фото: instagram.com/jfriske_fanclub

Володимир Борисович написав заяву до поліції.

Скандали у родині покійної Жанни Фріске не вщухають: цього разу батько співачки переконаний, що зять викрав його онука Платона.

З відповідною заявою Володимир Борисович звернувся до правоохоронних органів. Представник чоловіка стверджує, що Шепелєв незаконно відвіз дитину і утримує хлопчика.

 Більш того, рідні покійної артистки побоюються, що Дмитро відвезе онука до Білорусі.

"Я написав заяву в поліцію про притягнення Шепелєва до кримінальної відповідальності за викрадення дитини, сина Жанни Фріске Платона. Рідні Жанни переконані, що він самозванець, тільки назвався батьком хлопчика, але ним не є. Вважаємо, Шепелев незаконно відвіз дитину і утримує її. Ми не знаємо, де перебуває Платоша. А раптом Шепелєв його вивіз на батьківщину, в Білорусь, або ще кудись?", - розповів адвокат Геннадій Ращевський "Комсомольской правде".

Крім того, юрист висвітлив позицію сім'ї артистки. Родичі зірки переконані, що у Дмитра немає ніяких законних підстав вважатися біологічним батьком Платона.

"Думаю, скоро буде порушено кримінальну справу. Ознаки злочину в наявності! У Шепелєва немає законних документів на Платона. На наше прохання показати їх він відповів відмовою. Ми з'ясовували: жоден РАЦС у Росії свідоцтво про народження, де б Шепелєв був записаний батьком, йому не видавав. Шлюб з Жанною він теж не укладав.

Дмитро каже, є якісь американські документи, в яких він значиться татом хлопчика, але в Росії вони недійсні. За нашими законами він Платону ніхто. Ми зобов'яжемо Шепелєва довести, що він є батьком - пройти генетичний тест. За російськими законами він може вважати себе батьком Платоші тільки в тому випадку, якщо всиновить дитину. А для всиновлення потрібна згода і дозвіл родичів", - підсумував Ращевський.

Нагадаємо, можливий батько дитини Жанни Фріске шокував зізнанням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація