Бекхеми мило привітали доньку із першим ювілеєм

Бекхеми мило привітали доньку із першим ювілеєм

Бекхеми мило привітали доньку із першим ювілеєм

Маленькій Харпер виповнилося п'ять років.

Подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів повсякчас зворушує прихильників публічним проявом щирих емоцій: цього разу пара привітала доньку з днем народження.

Першим крихітку Харпер із п'ятиріччям привітав зірковий тато Девід публікацією спільного фото у мікроблозі.

"З днем народження, моя маленька леді. За п'ять років крихітна Харпер принесла стільки любові нашій сім'ї. Це по-справжньому особлива дівчинка, і нам так пощастило проводити кожен день з людиною, що володіє настільки красивою душею. Ми обожнюємо тебе, малятко. З днем народження! Люблю! Тато", - підписав світлину зірка футболу.

До привітань для донечки приєдналася і дружина Девіда, Вікторія Бекхем. Свій знімок із дівчинкою екс-"перчинка" прокоментувала так: "З днем народження, малятко. Ми так сильно тебе любимо!".

Зауважимо, іменинниця Харпер – наймолодша із чотирьох дітей Бекхемів. Голова зіркової родини неодноразово зізнавався, що дуже змінився після народження поки що єдиної доньки.

Татуювання Девіда Бекхема / Фото: instagram.com/davidbeckham

"У мене немає ніякої влади над цією маленькою дівчинкою",  - наголошував Девід. Крім того, футболіст присвятив донечці вже два татуювання: на шиї спортсмена є написи "красуня" і Харпер.

Нагадаємо, Девід і Вікторія Бекхеми зворушливо привітали одне одного з річницею весілля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація