Безруков із новою коханою знялися у танцювальній фотосесії для відомого глянцю

Пара більше не приховує стосунки.

Відомий актор Сергій Безруков, який вперше прокоментував стосунки із новою пасією, разом із коханою взяв участь у ніжному фотосеті.

Пара позувала об'єктивам фотографів видання Elle. Безруков та Матісон втілили образи танцівників: на знімках актор та режисерка демонструють елегантні па.

У першому спільному інтерв'ю виданню Elle закохані розповіли про роботу над першим спільним фільмом "Млечный путь" та поділилися враженнями від роботи одне з одним.

"Там взагалі якісь дива відбувалися. У багатьох і життя змінювалося, і помітно в кращий бік. Розумієте, набуття будинку - це набуття людського щастя. Починаєш по-новому переосмислювати життя - все, що було до цього. І практично у кожного в нашій знімальній групі відбувалося таке. У нас там і діти народжувалися, і складалося сімейне життя. Картина насправді така - чудова. Мені здається, для всіх, хто її подивиться, життя теж піде зовсім по-іншому", - запевнив Сергій.

А режисер картини Анна Матісон, своєю чергою, пообіцяла, що для глядачів актор постане "не медійним, не с обкладинки".

Безруков зізнався, що "нарешті знайшов свого режисера. Буває, що все життя актор живе і, на жаль, так його і не знаходить. У мене ось склалося в мої 42 роки. Бувають люди дуже відкриті, які хочуть розповісти, як і що у них відбувається - я до таких не належу", - наголосив актор.

Нагадаємо, Сергія Безрукова з новою коханою випадково "звів" продюсер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація