Білик, Бадоєв, Меладзе і Потап висловилися про скандальний кліп LOBODA

Білик, Бадоєв, Меладзе і Потап висловилися про скандальний кліп LOBODA

Експерти прокоментували кліп LOBODA / Фото: Прес-служба Loboda

Зірки українського шоу-бізнесу назвали новий кліп артистки "якісним", "насиченим" і "непередбачуваним".

Новий кліп співачки LOBODA на пісню "Пора домой" просто підірвав український шоу-бізнес, побив рекорди і отримав масу відгуків.

Скандальний відеоряд кліпу засудили одні і підтримали інші. Однак в українських зірок нова робота Світлани викликала свої емоції.

Думкою про "феномен LOBODA" і про останній кліп співачки поділилися програмні директори популярних радіостанцій і кращі представники шоу-бізнесу.

Костянтин Меладзе, продюсер

"Пісню слухав. І кліп зараз подивився. Гарна пісня. І дуже креативний кліп. Насичений, як завжди! Дивитися цікаво".

Меладзе назвав кліп "креативним" / Фото: etoday.ru

Віталій Дроздов, генеральний продюсер "ТАВР"а та директор "Хіт FM"

"Яскрава та сучасна робота, в якій режисер приділив багато уваги дрібним деталям і відмінному сюжету. Це принцип, який LOBODA так успішно використовує і в музиці, і який дозволяє слухати і дивитися її роботи з неослабним інтересом ще і ще".

Дроздов назвав роботу Лободи "яскравою"

Ірина Білик, співачка:

"Історія з кліпом LOBODA нагадує мені історію обговорення "Якого кольору сукня?" Світ розділився – комусь воно здавалося білим, а комусь - блакитним. Я дивилася кліп "Пора домой" і сміялася, ми жартували і згадували свої історії з життя. Знаєте, зараз в кожному кліпі так багато жіночих дупок на екрані, що ніхто і не подумав обуритися появі гарних чоловічих.

Білик згадала, як знімали її кліп / Фото: censor.net

А навіть навпаки! Ми звикли, що це є в нашому житті як виделка і ложка. Це нормально. Коли я знялася в кліпі 1997 року "А я пливу" в намоклій сукні, крізь яку було видно груди – це було сприйнято як секс-скандал. Нападають завжди на лідерів, сильних і стильних, а на звичні "правильні" кліпи на "чорному тлі" вже ніхто не звертає уваги".

Потап, співак, продюсер

"Три складові успіху LOBODA – це якість, якість і ще раз якість! "Пора домой" – яскравий кліп-подорож, атмосферний і непередбачуваний, він сподобався з перших кадрів і перших нот. І не тому що в ньому знімаються всім відомі ведучі тревел-шоу, а тому що захотілося втекти від повсякденності з такою ось "лихою" компашкою, поколобродити і повисіти, подуріти! Але в кінці обов'язково повернутися додому!"

Потап назвав кліп "атмосферним і непередбачуваним" / Фото: Местные вести

Олексій Зволінський, група "Скрябін"

"Мені кліп сподобався, його хочеться дивитися. Є дві сюжетні лінії, пісні і відео, а це і тримає, я люблю схожі кліпи. Класний кадр із зеленою маскою, одразу його помітив і веселий чорний прямокутник у стриптизера, смішно. Хороша робота, можна дивитися багато разів, знаходити нові моменти".

Валерій Сасковець, програмний директор "Русское радио в Украине"

"Пора додому – це кіно... Кіно, яке хочеться дивитися, кіно, в якому живеш і ти. Loboda, вірніше її кліпи – це серіал душі людини з великої літери. Душа жива, глибока і по-страшному непередбачувана... З появою нової пісні, ми чекаємо нову серію кліпу!"

Валерій Сасковець порівняв кліп з кіно

Алан Бадоєв, кліпмейкер

"Чудова атмосфера! Хто вміє гуляти і подорожувати, той зрозуміє! Переглядаю і плачу!"

Анна Свиридова, програмний директор "Радіо П'ятниця", радіоведуча

"З перших нот зрозуміло, що "Пора додому" - супер-хіт літа 2015. Весело, відчайдушно, по-літньому спекотно! І головне, з гумором і драйвом! Хочеться підспівувати і пританцьовувати! А шукати в цій пісні і відео до неї глибокий сенс і виховний підтекст - нерозумно. Жанр не той, друзі".

Свиридова порадила не шукати в пісні глибокий сенс

Анатолій Анатоліч, телеведучий

"Крутий кліп. Як завжди. Зухвалий, сміливий. Хоча, звичайно, у Туреччині після такого дівич-вечора робити нічого. Та й Бєднякова шкода трохи, але це таке, а так все дуже і дуже круто!"

Валентин Коваль, генеральний директор телеканалу М1

"Стежу. Читаю думки. Здивований багатьма. Рідкісний випадок, коли в якості коментаря до статті в КП хочеться розмістити ту ж статтю, змінивши імена. Я б не здивувався, якби прочитав цей текст де-небудь в Facebook. Це там ніхто не вважає, що, потоптавшись по відомим людям, він сам став великим. Але "КП"...

Коваль розчарований думкою "КП"

Євген Фешак, програмний директор "LuxFM"

"На цей раз кінокомедія. Браво! Як завжди на високому рівні. "Сумасшествіє" в хорошому значенні цього слова! Його зараз так бракує нам усім! Усі ми хоч раз були такими в житті, а хто не був, ті хочуть потрапити в таку історію".

Фешак назвав кліп Лободи "кинокомедией"

Валерій Сігал, засновник каналу ELLO

"Новий кліп Лободи не тільки б'є всі рекорди в соцмережах, але є новим стилем, який в майбутньому наслідуватимуть багато топ артистів".

Рудольф Кірнос, директор каналу RU MUSIC

"Відмінна пісня, відмінний кліп, такий собі новий жіночий гімн. Що стосується критики за "нібито" відверті сцени, то завжди є можливість не дивитися, якщо щось не подобається. Хоча причина критики, на мій погляд, в іншому. LOBODA популярна, нею захоплюються, на неї хочуть бути схожі - це в основному дратує інших зірок нашого шоу-бізнесу, які ніяк не можуть вистрибнути з "Б" списку в список "А". А що стосується викривальних журналістських статей, то це звичайна жіноча заздрість і дурість".

Рудольф Кірнос, директор каналу RU MUSIC

Денис Буданцев, програмний директор Europa Plus Україна

"Кілька разів дивився кліп "Пора домой", оскільки картинка в кліпі стрімко змінюється і хочеться цей відеоряд переглядати знову і знову. Щойно кліп з'явився в загальному доступі. У нас весь колектив колег Europa Plus був у захваті. Картинка легка і весела, гарний Стамбул, атмосфера свята, все є! Приємно, що героїнею кліпу стала не тільки Світлана, але і ведучі тревел-шоу. Сподобалося дуже! Знято і представлено здорово!"

Дмитро Монатік, співак, композитор

"LOBODA завжди радувала і радує відеороботами! Ідея, картинка, рівень! Кліп "Пора домой" має неймовірну атмосферу, аж до того, що хочеться влізти в екран і відірватися разом із персонажами відео! Браво!"

Євген Тимохін, кліпмейкер

"Тільки подивився "Пора домой"! Настрій передали! Від страждання пішли! І посмішка у мене під час перегляду від вуха до вуха рвала обличчя! іншими словами, молодці! Люблю".

Нагадаємо, скандальний кліп LOBODA "Пора додому" встановив рекорд. Для цього новому відео знадобилося всього два дні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація