Білик на місяці, "принцеса" Брежнєва, LOBODA-"полісменка" завітають до новорічного "Світського життя"

Телеканал "1+1" на новорічні свята готує вишукані подарунки своїм глядачам. 

1 січня о 21:45 в ефірі програми "Світське життя" можна буде побачити святкове концертне шоу Новорічний карнавал "Світського життя з Катериною Осадчою".

У новорічному випуску програми глядачів чекають найяскравіші зірки країни, несподівані перевтілення, улюблені хіти, несподівані дуети та сюрпризи на кожному кроці.

На час знімань шоу павільйон кіностудії ім. О. Довженка перетворився на засніжений зимовий ліс, куди в гості до Катерини Осадчої завітала крижана принцеса Віра Брєжнєва, космічні прибульці Потап і Настя, поліцейська Світлана Лобода, Діди Морози "ТІК", які влаштували цілий парад, та інші зірки в несподіваних образах.

В ефірі новорічного "Світського життя"  DZIDZIO з Ольгою Поляковою поміняються костюмами та заспівають в образах один одного. Ворожка Марія Яремчук на магічній галявині причарує Валерія Харчишина. Олег Скрипка продемонструє знання французької у дуеті з європейською зіркою In-Grid.

Ірина Білик в образі Царівни Ночі спуститься на сцену на місяці. Тіна Кароль відкриє глядачам свій новий талант, а Наталя Могилевська презентує в ефірі нову пісню.

Під час двогодинного телешоу від компанії Final Cut Media глядачі побачать 14 найдивовижніших номерів з вигадливими постановками. Ведуча свята Катерина Осадча змінить 13 розкішних вечірніх суконь та розпитає зіркових гостей в студії ток-шоу про новорічні пригоди та головні події з їхнього життя за рік.

Дивіться 1 січня о 21:45 на каналі "1+1" "Світське життя з Катериною Осадчою. Новорічний карнавал"!

Повʼязані теми:

Наступна публікація