Білоруські митники розставили крапки над "і" в інциденті із автографами RHCP на дисках METALLICA

Білоруські митники розставили крапки над "і" в інциденті із автографами RHCP на дисках METALLICA

Фото: unian.net

У Державному митному комітеті прокоментували нашуміле прохання співробітників.

Працівники митної служби Білорусі запевняють, що не просили ніяких автографів у соліста  Red Hot Chili Peppers на дисках іншого колективу.

У Мережі активно обговорюється відповідний пост на офіційній сторінці гурту в соцмережі, в якому зауважується про кумедну ситуацію.

Річ у тім, що на митниці у Білорусі артистів змусили розписатися на дисках METALLICA, хоча Кідіс та його колеги наголошували, що є музикантами з абсолютно іншого гурту.

У Державному митному комітеті Білорусі прокоментували цю ситуацію так.

"Сьомого липня о 15.35 група Red Hot Chili Peppers прилетіла з Києва в аеропорт Гомеля В аеропорту музиканти провели менше години. Митний контроль був пройдений протягом 20 хвилин. Співробітники білоруської митниці не зверталися до музикантів за автографами і з іншими проханнями", - йдеться в повідомленні комітету, пише "РИА Новости".

Представники служби зазначили що в пунктах пропуску на кордоні та в аеропорту "контроль здійснюють не лише митники".

"За інформацією представників аеропорту, з подібним проханням до музикантів групи Red Hot Chili Peppers звернулася співробітниця служби сервісу аеропорту Гомеля", - наголошують у коментарі.

Нагадаємо, на нещодавньому концерті Red Hot Chili Peppers у Києві глядачів обурив неякісний звук. Організатори заходу пояснили ТСН.ua ситуацію, що склалася.

Повʼязані теми:

Наступна публікація