Бородань Арсен Мірзоян вперше представив акустичну програму

Артист виступив на фестивалі "Бандерштат".

Український музикант Арсен Мірзоян, який з коханою Тонею Матвієнко відпочив у Карпатах, спеціально до 10-го ювілейного фестивалю "Бандерштат" підготував акустичну програму.

Подивитись нічний виступ Мірзояна прийшло кілька тисяч меломанів.

"Паперовий сніг", "Можеш як", "Вінні-Пух", "Капронові банти" та інші хіти артиста прозвучали в зовсім новій інтерпретації. Адже, задля виступу на акустичній сцені фестивалю музиканти освоїли такі нові інструменти, як кахон, вібраслеп, агого-белл, чаймс, вуд-блок.

Щойно почали грати пісню "Ніч" глядачі запалили ліхтарики на своїх телефонах.

"Нічна сцена Бандерштату була неймовірною, - ділиться враженнями Арсен Мірзоян. - Спеціальна акустична програма, аранжування, які ми підготували  саме до цієї події, вкотре довели: рок – це чесна музика і аж ніяк не нога на педалі "дісторшн". Чесно скажу: було кайфово. Тиха сцена має бути відкриттям формату якісної роботи в акустиці. Всі ми з вами цінуємо експресію Курта Кобейна, а між тим із задоволенням слухаємо Nirvana UNPLUGGED. І дякую "Бандерштату" за позицію здорового способу перебування на території фесту".

До речі, серед глядачів виступу Мірзояна був його друг та колега Сашко Положинський. Він прийшов не лише послухати акустику, а й привітати з днем народження гітариста Олександра Лозовського. Положинський подарував імениннику торт з фігурою педалборда.

У фіналі акустичного виступу Мірзояна тричі викликали на біс.

Нагадаємо, Матвієнко та Мірзоян продемонстрували почуття у ніжній love-story. Пара поділилася власним секретом сімейного щастя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація