Бородатий Зеленський обіймав свого "клона" в емоційній фотосесії

Шоумен розповів про взаємини у "Студії Квартал 95".

Відомий шоумен, творець "Студії Квартал 95" Володимир Зеленський, який пригадав реакцію Вакарчука на його "президентство", знявся у новій фотосесії.

Актор та ведучий з'явився на сторінках свіжого випуску журналу Viva. Знімання із Зеленським вийшли стильними та оригінальними.

На фото Володимир постає брутальним хлопцем з бородою, який обіймається із своїм "клоном".

У перервах між зніманнями Зеленський розповів, як складаються взаємини всередині "Студії Квартал 95". Стосунки із колегами шоумен назвав "порядними".

"Вони порядні, як мені здається. Правда, це все суб'єктивно, а суб'єктивізм - така штука незрозуміла. Це як віра - у всіх різна. Всі вірять в одного Бога, але стукають до нього з різних сторін, що для мене дивно. Адже якщо Бог один, то чому ж ми всі не йдемо до нього одним шляхом - найкоротшим? Хоча, можливо, кожен впевнений, що у нього шлях коротший. І правильніший. А решта вибрали не ту дорогу. Ось так само мені здається, що в "Кварталі" ми вибудовуємо дружні стосунки, як у Ремарка в "Трьох товаришах". Я завжди намагаюся жити за цією книгою. І Джек Лондон з його кодексом честі у мене улюблений письменник. Не зраджувати, триматися разом, бути в одній зграї", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський та Віра Брежнєва зіграли подружню пару у стрічці "8 найкращих побачень". До слова, у Росії намагалися зірвати прем'єру цього фільму.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація