Брутальний Хіддлстон: харизматичний екс-бойфренд Тейлор Свіфт постав у фетиш-фотосесії

Актор взяв участь у зніманнях для видання Interview.

Голлівудський актор, екс-хлопець співачки Тейлор Свіфт Том Хіддлстон порадував шанувальників фетиш-фотосесією.

Хіддлстон став героєм глянцю Interview. На фото харизматичний актор постає у зухвалому образі – Том позує у шкіряному пальті, куртці і чорному комбінезоні.

Після знімань Хіддлстон дав інтерв'ю своєму давньому другу, також актору Бенедикту Камбербетчу. Щоправда останній одразу попередив шанувальників Тома, ще не стане його розпитувати про Тейлор Свіфт.

"Існує думка, що у знаменитої людини не може бути особистого життя, тому що всі події відбуваються на очах у оточення. Не вдаючись в подробиці дискусії, хочу сказати, що не збираюся питати свого друга про його особисте життя, про фотографії з самі знаєте ким і стосунки двох людей. Словом, двері закриті, шановний читачу", - сказав Камбербетч.

Натомість він розпитав Тома про знімання фільму "Тор: Рагнарек" (Thor: Ragnarök) і стосунках із Крісом Хемсвортом – виконавця ролі Тора. Якщо на знімальному майданчику герої акторів справжні вороги, то у житті  Том і Кріс чи не найкращі друзі.

"Найбільш приємна сторона роботи над продовженням історії про Локі - це знову опинитися на знімальному майданчику з Крісом. Ми одразу знайшли спільну мову і з легкістю поринули у всесвіт Marvel",- зізнався Том.

Нагадаємо, друзі Хіддлстона розсекретили причину його розриву із Тейлор Свіфт. Стосунки зірок тривали три місяці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація