"Бумбокс" образився на Бебешка через інтерв'ю про скасування триб'юту Кузьми

"Бумбокс" образився на Бебешка через інтерв'ю про скасування триб'юту Кузьми

"Бумбокс" образився на Бебешка через інтерв'ю про скасування триб'юту Кузьми

Сагомонов чекає офіційних вибачень від Бебешка

Продюсер гурту впевнений, що продюсер "плюнув їм в обличчя".

Останнє інтерв'ю продюсера та близького друга загиблого соліста гурту "Скрябін" Кузьми Володимира Бебешка неабияк зачепило колектив "Бумбокс".

Зокрема продюсер гурту Олексій Согомонов заявив, що коментар Бебешка стосовно скасування триб'юту Кузьми через артистів, які захотіли великий гонорар, сприйняв це як "плювок в обличчя".

"Для мене особисто і для групи "Бумбокс" це "інтерв'ю" - плювок в обличчя. Я не збираюся бити себе в груди, але останнє, що цікавило мене і хлопців - це гроші. Єдиним нашим проханням, а ми брали участь в триб'ют у Львові і Києві, була допомога не тільки сім'ї і музикантам, але всім, хто постраждав в аварії. Мені пообіцяли прислухатися до прохання", - зауважив продюсер у своєму Facebook.

Окрім того Согомонов зауважив, що приватних вибачень від Бебешка не хоче. Продюсер чекає "офіційних вибачень для "Бумбокса" і колег".

"Я не знайомий з Володимиром Бебешком - звичайно, я можу знайти його телефон, але мені не потрібні приватні вибачення. Я чекаю офіційних вибачень для "Бумбокса" і колег. Чи припустимо наклеп повз вуха?" – зауважив Согомонов.

Нагадаємо, раніше в коментарі сайту ТСН.ua Володимир Бебешко заявив, що концерт пам'яті Кузьми "Скрябіна", який мав відбутися 6 лютого, скасували через те, що "не всі топові артисти були згодні виступати безкоштовно на концерті пам'яті Андрія". Щоправда, імен Бебешко називати не став.

Повʼязані теми:

Наступна публікація