Чарівна Олена Кравець стане новою ведучою ЧистоNews

До Валерія Жидкова долучилася окраса "Студії Квартал 95".

З 21 березня о 20:30 на телеканалі "1+1" стартує новий сезон іронічних новин – ЧистоNews.

Цієї весни про події у країні в жартівливій формі глядачам "1+1" розповідатимуть Олена Кравець та Валерій Жидков.

Валерій Жидков і раніше був ведучим ЧистоNews, а ось поява Олени Кравець у кадрі стане весняним подарунком від студії "Квартал 95" усім глядачам телеканалу "1+1".

"Ми із Стьопою Казаніним уже декілька років ведемо рубрику "Новини" у "Вечірньому Кварталі". Тому для мене пропозиція попрацювати в ЧистоNews – це своєрідне професійне зростання, підвищення по службі. А ще я думаю, що у всьому винна весна, все навколо оновлюється, і ми – не виняток. До того ж, ми з Валерою куми, нас поєднують і родинні зв'язки. Валера – один із найкращих авторів нашого колективу. Думаю, що буде весело, як завжди", - коментує Олена Кравець, ведуча ЧистоNews.

У весняному сезоні ЧистоNews порадує глядачів не тільки новою ведучою, але і свіжими, смішними рубриками.

"У нас з'являться нові рубрики, додадуться розіграші. Із звичного та улюбленого залишиться дитяча рубрика, і репортажі з Євгеном Кошовим. У весняному сезоні у програмі з'являтимуться актори "Квартал 95" і ведучі телеканалу "1+1". Це стане приємним та несподіваним сюрпризом для глядачів", - коментує Валерій Жидков, ведучий і автор редакторської групи ЧистоNews.

У новому сезоні заплановано 50 випусків іронічних новин ЧистоNews.

Дивіться ЧистоNews з понеділка по четвер, одразу після ТСН о 20:30 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація