Чарівна Вітвіцька у мереживному дизайнерському плащі та стильний Горбунов побували на UFW

У четвер відкрився 38-ий за рахунком сезон Ukrainian Fashion Week.

17 березня відкрився 38-ий тиждень моди – новий сезон Ukrainian Fashion Week у Мистецькому Арсеналі в Києві.

Найбільша модна подія відбувається за участю героїв мультимедійного проекту "Переможці", створеного телеканалом 1+1 та журналом Viva!

У перший день сезонів моди відбулося відкриття Homme Space та стартувала справжня битва кравців Ukrainian battle of tailors у мистецтві пошиття чоловічого костюму. Акція відбувається за ініціативи та підтримки компаніїї Charizma Fashion Group та майстерні Indposhiv (Катерина Возіанова). Українські майстри світового рівня будуть шити костюми наживо впродовж днів моди, встановлюючи нові рекорди. Це Едуард Кульбаченко, Олександр Ігнатьєв та Роман Демидов. Кращого з кращих визначить експертне журі. У ролі моделей виступили: Віктор Кардаш – боєць АТО з протезом, Юра Горбунов, ведучий 1+1 та Юрій Марченко, головний редактор онлайн-журналу Platfor.ma.

"Для чоловіків-телеведучих гарний костюм - це стиль та робочий одяг. В Україні традиція пошиття індивідуального чоловічого костюму тільки починає своє відродження, і ми з колегами вважаємо своїм обов'язком сприяти цьому. Сподіваюся, що незабаром за якісним костюмом будуть приїздити до кравців в Україну, а не тільки в Англію та Італію" - прокоментував Юрій Горбунов.

"Це для мене нове. Я раніше ніколи не брав участь у таких проектах. Я думаю, що все буде добре. Якщо запропонують працювати моделлю – я погоджусь" - зазначив Віктор Кардаш, герой АТО. У новому костюмі Віктор планує бути на власному весіллі. Саме на презентації проекту "Переможці" він зробив пропозицію своїй нареченій Ользі.

Фінальним етапом змагань буде створення цілісного образу із застосуванням додаткових чоловічих аксесуарів.

Серед гостей була Соломія Вітвіцька, куратор проекту "Переможці", Юрій Весельський, герой АТО, Анатолій Анатоліч, ведучий "Сніданку з 1+1", Світлана Тарабарова, співачка, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном, Олена Голець, український дизайнер та волонтери. У цей же день відбулася примірка та репетиція виходу на подіум десантника, героя АТО Юрія Весельського, який візьме участь у показі молодого дизайнера Софії Русинович у понеділок 21 березня о 20:00 в костюмі з колекції "Я Машина".

"Наші учасники проекту - це герої, які пережили поранення, втратили кінцівки, але вони сильні духом, знаходять себе в житті, досягають мети, втілюють свої мрії. Кожен з них розуміє, що він має підтримувати та надихає інших, хто потрапляє в таку ситуацію. Нам важливо вчити наше суспільство нормально сприймати людей з інвалідністю. Ми вітаємо наших ветеранів у всіх сферах життя і не вважаємо, що вони мають "обмеження". Їх не потрібно жаліти. Наші хлопці красиві, сильні, мужні, але й ще модні. Ми закликаємо всіх боротися за безбар'єрність міст та за розвиток сучасного протезування в України. Чим більше людей будуть допомагати, усвідомлювати, брати участь у такій ініціативі - тим швидше ми переможемо і станемо європейською Україною!" - підкреслює Соломія Вітвіцька, куратор проекту "Переможці", ведуча 1+1.

Ведуча 1+1, Соломія Вітвіцька була одягнена у мереживний плащ від дизайнера Софії Русинович.

Учасники АТО вийдуть на подіум Українського тижня моди

Учасники АТО вийдуть на подіум Українського тижня моди

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація