Чоловік Ірини Білик розповів, чому ледь не розлучився зі співачкою

Чоловік Ірини Білик розповів, чому ледь не розлучився зі співачкою

Чоловік Ірини Білик розповів, чому ледь не розлучився зі співачкою

Артистка поставила коханому ультиматум.

Чоловік співачки Ірини Білик, російський фотограф Аслан Ахмадов, з яким артистка одружилася у березні, зізнався, що ледь не розлучився із зіркою.

За словами Ахмадова, кохана поставила йому ультиматум. Як раніше розповідала Білик, її чоловік брав участь у російській версії шоу "Голос країни". Чоловік поділився, що на його участі в проекті наполягала саме Ірина

"На моїй участі в цьому шоу два роки наполягала моя кохана дружина. Коли цьогоріч вона дізналася, що проходить кастинг, вона мені сказала, що якщо я не братиму участь, то розлучиться зі мною. У неї прекрасний гумор, але я про всяк випадок, ризикувати не став", - поділився Аслан, пише StarHit.

Також Ахмадов розповів й про стосунки з Іриною Білик. Він поділився, що абсолютно не ревнує кохану і довіряє їй

"Ми з дружиною дуже кохаємо одне одного, і у нас повне взаєморозуміння. Дружину я не ревную, я її кохаю і довіряю у всьому, це рідна і віддана мені людина", - сказав Аслан.

Як відомо, Ахмадов живе на дві країни – працює у Росії, однак його родина перебуває в Україні

"Я як і раніше живу між двома країнами, але якщо колись постане вибір: бути поруч з сім'єю або в країні, де у мене робота, я не замислюючись зроблю вибір на користь сім'ї! Роботу я зможу знайти собі, де завгодно", - заявив Аслан.

Нагадаємо, Ірина Білик та Аслан Ахмадов стали батьками у грудні минулого року. Малюк з'явився на світ за допомогою сурогатної матері. Хлопчика назвали Табріз.

Повʼязані теми:

Наступна публікація