Чоловік-мільярдер Камалії згадав, як закохався у співачку

Чоловік-мільярдер Камалії згадав, як закохався у співачку

Мохаммад закохався у Камалію з першого погляду

Пара одружилася вже через два місяці після знайомства.

Пакистанський бізнесмен, чоловік співачки Камалії Мохаммад Захур розповів, як вперше зустрів свою дружину.

За словами Мохаммада, він завдячує зустрічі із коханою другу, який взяв артистку із собою на світський захід. Молода білявка сподобалася Захуру з першого погляду.

"Я подумав, що вона вродлива. Він повідомив мені, що вона співачка. Я сказав: "Хай щось заспіває". І вона заспівала українську народну пісню а капела. Я все  моє життя був фанатом Сари Брайтман, і вона була набагато краща за Сару Брайтман!" – поділився бізнесмен в інтерв'ю виданню Politico.

Після цього закоханий Мохаммад запросив Камалію виступити на Дні металурга у Донецьку. Вона погодилася.

Згодом пара декілька разів зустрілася в Києві, і тоді Мохаммад зрозумів, Камалія – його доля.

Чоловік повіз свою обраницю до Дубаю та Пакистану, де підготував для неї освідчення-сюприз. Захур придбав Камалії червоне сарі, що дуже спантеличило дівчину.

"Там я купив для неї червоне сарі і сказав, що ми підемо на весілля до друзів. Вона запротестувала, сказала: "Але ж в індійських фільмах наречена має червоне сарі". Але надягла. Я привів її до будинку мого друга, де на неї чекали квіти і мулла. І тоді я попросив її вийти за мене", - поділився романтичною історією Захур.

"Вона сказала "так". Це було два місяці від дня нашої першої зустрічі", - додав він.

Зауважимо, що Камалія та Мохаммад Захур живуть у щасливому шлюбі вже сім років. У пари підростають двійнята Арабелла та Мірабелла, яким днями виповнилося по два роки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація