Чуттєві губи Олі Полякової надихнули майстрів створити для неї "губорояль"

Чуттєві губи Олі Полякової надихнули майстрів створити для неї "губорояль"

Чуттєві губи Олі Полякової надихнули майстрів створити для неї "губорояль"

Незвичайний інструмент інкрустований 8500 дзеркальними елементами і важить 300 кг.

Після успішного туру "Шлепали шлепки" Оля Полякова, яка стала героїнею номера студії "Квартал 95", вирушила в чергове турне містами України з новою концертною програмою "Краще, найкраще та дуже найкраще".

1 квітня в рамках всеукраїнського туру концерт Супербілявки з аншлагом відбувся в Одесі, де Полякова презентувала свій губорояль.

Співачка обіцяла фанатам оновити збрую свого коня, а в підсумку замовила незвичайний реквізит для нового шоу.

Спеціально для Полякової Obertynskyi design створили незвичайний інструмент, інкрустований 8500 дзеркальними елементами. Для туру "Шлепали шлепки" дизайнери створили Олі дискоконя за 5 тисяч доларів, а тепер переплюнули самі себе.

Губорояль зроблений з полістиролу, гіпсу та дзеркального пластику, його вага – понад 300 кг, а сама блискуча конструкція стала настільки дорога Поляковій, що в свій райдер співачка додала ще один пункт – її організатори концертів повинні виділяти окремий автобус під елітну декорацію.

Перед шоу інструмент збирають 6 осіб, а на його створення майстри витратили 4 тижні і 6 кг клею. При цьому фахівців на дизайн оригінального рояля надихнули чуттєві губи співачки.

Не встигла Полякова в Одесі "розкачати губи", в залі не витримали її маленькі фанати і рвонули на сцену з квітами і плакатами. Артистка не зніяковіла і продовжила шоу.

Але увагу дітей так привернув губорояль, що хтось не втримався і викрав від нього дротик, позбавивши залу звуку. Але Полякова на концертах працює наживо, якийсь час вона співала акапельно, поки рояль не налаштували для подальшого виступу. Глядачі залишилися в захваті від шоу і навіть не помітили, що співачка погано почувалася. Напередодні під час знімань кліпу артистку на вулиці поливали водою і Супербілявка серйозно застудилася.

"Запалення потиличного нерва, переохолодження і температура 38,5, а ось так я працюю в цьому стані! Бо не можна позбавити людей свята!" – прокоментувала Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова показала результат спільної роботи з Людмилою Гурченко. Артистка вшанувала пам'ять зірки дуетної піснею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація