Цілодобовий гумор: Розпочав мовлення телеканал "Квартал ТБ"

Цілодобовий гумор: Розпочав мовлення телеканал "Квартал ТБ"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Проект є спільним для "1+1 Медіа" та студії "Квартал 95".

Восьмого серпня 2016 року вийшов в ефір новий розважальний гумористичний канал "Квартал ТБ" - спільний проект студії "Квартал 95" і "1+1 Медіа". Про це на презентації каналу заявили Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 Медіа", та Володимир Зеленський, художній керівник студії "Квартал 95".

"Квартал ТВ" - розважальний гумористичний канал, орієнтований на широку сімейну аудиторію. Цільова аудиторія каналу – чоловіки та жінки, 18-54, 50 + (вся Україна).

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Налаштуйся на гумор" - так на етапі запуску звучить основний заклик до глядачів. 24 години на добу, 7 днів на тиждень, без перерв на рекламу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Програмна сітка каналу "Квартал ТБ" сформована з проектів студії "Квартал 95" - телевізійних розважальних шоу, кінокомедій, повнометражних фільмів, серіалів, анімаційних продуктів та спецпроектів. Такі улюблені мільйонами глядачів і незмінно рейтингові програми "Вечірній Квартал", "Ліга сміху", "Вечірній Київ", "Країна У", "Чисто News", "Розсміши коміка", серіали "Свати", "Слуга народу", "Родичі" і багато інших тепер доступні глядачам у цілодобовому мовленні на одному каналі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У планах каналу - виробництво ексклюзивного продукту, а також закупівля продукту, який відповідає жанровим наповненням каналу.

Зона мовлення каналу "Квартал ТВ" через супутник АМОС 2 охоплює майже всю територію Європи, крім Іспанії, Португалії, західної частини Франції, Норвегії, північної частини Швеції, північно-західної частини Великобританії.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вже скоро канал буде доступним в мережах провайдерів і DTH-платформи Viasat. Менеджмент "Квартал ТБ" обіцяє, що канал і в майбутньому буде доступний для всіх глядачів у нашій країні, оскільки система ціноутворення буде дуже гнучкою, сформованої з урахуванням економічних реалій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація