Цукерберг китайською привітав із Новим роком і розповів про нове ім'я для доньки

Цукерберг китайською привітав із Новим роком і розповів про нове ім'я для доньки

Фото: facebook/Марк Цукерберг

Засновник Facebook із родиною записав відеопоздоровлення.

Засновник компанії Facebook Марк Цукерберг  разом із дружиною Прісциллою Чан записали відеопривітання з китайським Новим роком. Поздоровлення подружжя записало китайською мовою.

"У Новому році мавпи я сподіваюся, що ви та всі ваші близькі матимуть щастя, здоров'я і багатство", - зазначив у дописі до відео Цукерберг.

У ролику, який Цукерберг опублікував на своїй сторінці, знялася також двомісячна дочка засновника соцмережі Макс.

Він також  повідомив, що цей перший Новий рік дуже особливий для його донечки, тому що вона тепер отримала китайське ім'я – Чен Мін'ю. Чен – це родинне ім'я по материнській лінії,  а Мін'ю означає надію на світле майбутнє для всього світу.

Happy New Year!

Happy Lunar New Year from Priscilla, Max and me! In the Year of the Monkey, I hope you and all your loved ones find happiness, health and good fortune.

Опубліковано Mark Zuckerberg 6 лютого 2016 р.

Нагадаємо, що 1 серпня Цукерберг повідомив, що він і Прісцилла чекають поповнення сімейства. "На УЗД дівчинка показала мені "лайк" своєю ручкою, і я переконався, що вона піде за мною", - сказав тоді він. Після народження Макс Марк із дружиною вирішив віддати $ 45 млрд на благодійність.

31-річний Марк Цукерберг визнаний наймолодшим в історії мільярдером. Він володіє 24 відсотками акцій компанії Facebook Inc., у березні 2010 року бізнесмен вперше з'явився в рейтингу мільярдерів журналу Forbes зі статком у 4 мільярди доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація