Найгучніші скандали за участю Мадонни: голі сідниці для Папи Римського та зривання одягу з фанатки

Найгучніші скандали за участю Мадонни: голі сідниці для Папи Римського та зривання одягу з фанатки

Фото: East News

16-го серпня Медж святкує 58 років.

Поп-королева Мадонна давно та міцно закріпилася на Олімпі шоу-бізнесу. Не останню роль у цьому зіграв непростий норов Мадонна Луіза Чикконе (справжнє ім'я виконавиці).

У день 58-річчя зірки ТСН.ua пропонує згадати найгучніші скандали, в котрих фігурувала співачка.

Оголення у Римі

Прямо кажучи, церковна спільнота не надто поважає Медж. На концерті в Римі у 2012-му році артистка оголила сідниці, адресувавши свій вчинок Папі Римському. Як виявилося, Мадонна образилася на понтифіка, оскільки він погрожував відлучити її від церкви.

Оголення Мадонни в Римі

Примусове зривання одягу фанатки

Примусове роздягання Мадонною фанатки

У березні 2016-го року під час концерту у Брісбені, Австралія  57-річна виконавиця вивела на сцену прихильницю. Артистка поставила їй провокаційне запитання: "Ти - та дівчина, яка дуже хоче, щоб я її ляснула по дупі?". І поки фанатка роздумувала над пропозицією кумира, Мадонна не довго думаючи зірвала з неї топ і оголила груди.

"Безстрашне" роздягання у Стамбулі

На концерті в Стамбулі, співаючи свій хіт 1995 року Human Nature, Мадонна оголила груди, внаслідок чого глядачі роздивилися напис на її спині: "No Fear" ("Безстрашна"). Такий епатажний вчинок дуже дотепно прокоментувала американська шоу-вумен Джоан Ріверс: "Дівчата, запам'ятайте раз і назавжди: проводити самообстеження молочної залози можна і потрібно за будь-яких обставин".

Приниження від відомого репера

Поцілунок Мадонни та Дрейка

У квітні 2015-го року поцілунок репера Дрейка та Мадонни активно обговорювали в Мережі. На сцені фестивалю Coachella співачка буквально накинулася на свого колегу і пристрасно його поцілувала. Щоправда, другу Ріанни не надто це сподобалося: репер повівся досить дивно, виглядав вкрай незадоволеним і витирав губи. Втім пізніше репер виправдався, наголошуючи, що був шокований поцілунком із самою "королевою", за що їй дуже вдячний.

Мадонна vs Lady Gaga

У лютому 2012-го року Мадонна доволі різко прокоментувала творчість Lady Gaga. "Коли я почула" Born This Way", то подумала: "Яка цікава алюзія на мій хіт "Express Yourself"!". Гага, своєю чергою образилася, заявивши, що пісня є авторською. На цьому суперечка зірок не завершилася: Медж на знак протесту зробила одним з ключових номерів нової програми пісні "Express Yourself" і "Born This Way".

Очевидно, скандальний характер Мадонни робить її героїнею гучних сутичок та витівок. Незважаючи на це, мільйони фанатів у всьому світі захоплюються її творчістю та оригінальністю.

Нагадаємо, цьогоріч у березні через значне запізнення Мадонна виступала на напівпорожньому стадіоні у Мельбурні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація