День народження Марини Леончук: зворушливі фото іменинниці із сином

Зірка "1+1" святкує ювілей 29-го червня.

Ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук, яка взяла участь у кольоровому забігу, сьогодні, 29-го червня, святкує своє 35-річчя.

З вересня 2008-го року іменинниця стала ведучою ТСН, а з 2013-року  - допомагає глядачам прокидатися у ранковому шоу "Сніданок з 1+1" у парі із Анатолієм Анатолічем.

До слова, колега частенько жартує над Мариною та ділиться її емоційними реакціями у соцмережах. Такі розіграші дуже подобаються прихильникам програми.

Марина Леончук – спортсменка, щаслива дружина та турботлива мама п'ятирічного Гордія.

Телеведуча активно ділиться милими фото із хлопчиком та розповідає цікаві історії із їхнього життя.

ТСН.ua зробив підбірку спільних світлин Марини та Гордія з нагоди ювілею зірки "1+1".

Сама ж іменинниця напередодні свята поділилася своїми емоціями стосовно прийдешнього дня народження.

"Завтра я відсвяткую свій 35-й  день народження. Але ви поки не поспішайте вітати і співчувати, до речі, теж. У цьому віці мені добре. Комфортно, веселіше, приємніше, більш пізнавально. Ось, наприклад, я зрозуміла, що не така життєрадісна, позитивна чи м'яка, як багатьом здається. Але бути такою я хочу. А ще, хочу бути цілеспрямованою, вчитися і пробувати нове. Тепер я в пошуках людей, які теж хочуть. Людей і мотивації. А дні народження, гарні, звичайно, своєю швидкоплинністю і трохи подарунками. Одразу після, продовжу починати нове життя і не полишу знайомитися з собою", - зазначила Марина.

Нагадаємо, Марина Леончук виклала родинні фото із екзотичного відпочинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація