Дмитро Комаров поділився особливим рецептом непальського лимонаду

Дмитро Комаров поділився особливим рецептом непальського лимонаду

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий відкрив секрет приготування напою в рамках благодійної акції.

4 серпня в містах України відбудеться популярний всеукраїнський флешмоб "День лимонаду", ініційований фондом "Таблеточки" і покликаний "витиснути з лимонів 1 мільйон".

Цього дня зірки, активісти та просто небайдужі люди приєднуються до доброчинної акції: готують лимонади, продають їх своїм друзям і колегам, а виторг передають на купівлю медикаментів для діток з онкологічними захворюваннями.

Команда "1+1 медіа" активно підтримує благодійний флешмоб.

Зокрема, до акції долучився ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров. Він приготує особливий непальський лимонад на основі спеціального сиропу та сезонних фруктів. Допомагатимуть підтримати добрий намір ведучого в мережі ресторанів Дмитра Борисова: прохолодний напій продаватиметься в усіх його закладах.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Цукрова тростина - одна з найпоширеніших культур у тропіках, сік із неї роблять у всій Азії. Тому в День лимонаду я вирішив поєднати в своєму рецепті смак тропіків з найкориснішим соком серпня в наших широтах: динею і кавуном. Це дуже незвичайне поєднання: кавун втамовує спрагу, диня дає аромат, цукрова тростина додає солодкості й робить смак екзотично-неповторним, а м'ята просто прикрашає коктейль і забезпечує аромат. Сподіваюся, мої тревел-коктейлі будуть популярними й добре продаватимуться. Не забуваймо, що наша головна мета - зібрати гроші для хворих діток. Це дуже важливо!" - ділиться Дмитро Комаров.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Суть акції "День лимонаду" дуже проста: будь-яка людина може приготувати напій, пригостити ним колег, друзів, сусідів або родичів, а вони, своєю чергою, залишають пожертви. Також можна завітати до одного з партнерських закладів акції, скуштувати смачний лимонад та залишити гроші у спеціальній ємності з надписом #наТаблеточки. Всі учасники акції передадуть зібрані кошти від продажу літніх напоїв у фонд будь-яким зручним способом. Список партнерів та інтерактивну карту закладів-партнерів можна знайти на сайті фонду.

Рецепт непальського лимонаду від Діми Комарова дуже простий:

- фреш із кавуна та дині,

- сироп із цукрової тростини,

- багато льоду,

- м'ята.

До благодійної акції зі своїми рецептами лимонаду долучаться також ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька та народний кулінар, ведучий ранкової програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін. Рецепти можна буде побачити на офіційних сторінках ведучих у мережі Facebook.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, що в акції "День лимонаду" у 2015 році взяли участь близько 150 закладів, було зібрано понад 400 000 гривень. У 2016 році до акції долучились більше 300 локацій, і організатори сподіваються зібрати на допомогу тяжко хворим дітям щонайменше 1 000 000 гривень.

Всі охочі можуть також підтримати акцію "День лимонаду" на сайті фонду "Таблеточки".

Повʼязані теми:

Наступна публікація