Дмитро Комаров розповів, як відсвяткує свій День народження

Незабаром ведучому виповниться 33 роки.

Мандрівник і телеведучий екстремального тревел-шоу на "1+1" "Світ навиворіт" Дмитро Комаров дав перше велике інтерв'ю після повернення з Непалу, де знімався восьмий сезон програми, в якому поділився, як планує відзначати свій День народження. 17 червня ведучому виповнюється 33 роки.

Дмитро зізнався, що іменини звик святкувати за кордоном

"Я люблю проводити свій День народження за межами України, не вдома, отримувати нові враження, тому що подорожі і експедиції - це те, що насправді не забувається ніколи. Жоден матеріальний подарунок не зможе справити таке враження", - поділився мандрівник із виданням kp.ua.

Телеведучий, за традицією, приймає рішення про поїздки на День народження в останній момент, напередодні свята, і їде на один-два дні в країну або місто, де він ще не був. А зараз Дмитро повністю занурений в монтаж нового, восьмого, сезону тревел-шоу "Світ навиворіт" про Непал, який стартує восени на "1+1".

"Маю велику надію, що в цьому році мені вдасться вирватися на день-два. Зараз про це складно говорити. Почався монтаж програми, і я практично живу в офісі", - говорить він.

Два тижні тому Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв, який нещодавно вперше став батьком, повернулися з експедиції по Непалу, де провели 107 днів. Ця поїздка стала рекордною для проекту "Світ навиворіт" по тривалості перебування в одній країні. Під час подорожі Дмитро та Олександр не раз ризикували життям, щоб добути рідкісні та ексклюзивні кадри, і тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

"Це буде найекстремальніший, найвидовищніший та найяскравіший сезон за всю історію програми. Буде багато сюрпризів і несподіваних поворотів", - обіцяє Дмитро.

Телеведучий розповів, що одним з найбільш вражаючих моментів експедиції стала поїздка на місце катастрофи літака, що розбився в Гімалаях:

"Ми могли летіти в цьому літаку, але тоді обрали машину, незважаючи на те, що наземний шлях був значно тривалішим. Ми потрапили на місце катастрофи. Це дуже страшно й моторошно. Коли таке бачиш, то розумієш, що всі наші проблеми - насправді взагалі не проблеми. Це один з найунікальніших наших сюжетів".

У Непалі команда "Світу навиворіт" підкорила гімалайську вершину Айленд-Пік, зустрілася з головою закритого королівства Мустанг, дізналася, як відбудувалась країна після руйнівного землетрусу 2015 року, і розкрила секрет щастя непальців.

Найкращі кадри подорожі, ексклюзивні зйомки і ризиковані пригоди "Світу навиворіт" в Непалі телеглядачі зможуть побачити у восьмому сезоні програми вже цієї осені на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація