Дмитро Комаров став водієм на непальському весіллі

Дмитро Комаров став водієм на непальському весіллі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Під час експедиції в Непал телеведучий побував на пишній церемонії одруження.

В екстремальному тревел-шоу "Світ навиворіт" на "1+1" автор і ведучий проекту Дмитро Комаров відкриває найнесподіваніші сторони Непалу і показує "виворіт" життя у високогірній країні, який вражає уяву навіть найдосвідченіших мандрівників.

Сьогодні о 22:00 в новому випуску разом з командою проекту телеглядачі познайомляться з дивовижними традиціями та святами Непалу. Так, Дмитро Комаров розповість, які обряди допомагають жінкам знайти багатих чоловіків і покаже, як далеко готові зайти непальці заради спілкування з богом.

Під час експедиції в Непал телеведучий побував на пишній церемонії одруження і дізнався, чому молоді наречені плачуть гіркими сльозами у найважливіший день свого життя. Цікаво, що на святі Дмитру дісталася роль водія весільного кортежу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

В унікальному природному парку Читван, який телеглядачі також побачать у сьогоднішньому випуску програми, Дмитро Комаров та оператор Олександр Шилов дізналися, які драматичні історії ховаються за невимушеними туристичними прогулянками на слонах, і зустріли нового чотириногого друга - 70-річну слониху Наванкалі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Крім того, телеведучий вирішив влаштувати собі справжнє випробування на сміливість та зайнятися банджі-джампінгом, але чи зможе він стрибнути з 160-метрового мосту, телеглядачі дізнаються в новому випуску програми "Світ навиворіт" вже сьогодні о 22:00 на "1+1".

Нагадаємо, стронгмен Вірастюк серйозно травмував ведучого "Світу навиворіт" Комарова. Відомий важкоатлет випадково віддавив ведучому пальці на ногах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація