Дорофєєва у звабливих вбраннях подражнила фанів танцями в новому кліпі

Дорофєєва у звабливих вбраннях подражнила фанів танцями в новому кліпі

Дорофєєва у звабливих вбраннях подражнила фанів танцями в новому кліпі

Фото: mozgientertainment.com

"Время и Стекло" представили літнє відео на пісню "Навернопотомучто".

Підопічні Потапа та продюсерського центру MOZGI Entertainment дует "Время и Стекло" у новій відеороботі показали запальні танці.

А солістка гурту Надя Дорофєєва підкреслила струнку фігуру сексуальними образами.

Зокрема, зірка постала у декількох сценах вбраною у рожевий корсет, пеньюар та "пухнасті" підбори. Грайливий образ артистки доповнив яскравий мейк-ап.

Створенням нового кліпу займалася команда MOZGI Production під керівництвом режисера Леоніда Колосовського, який є автором знаменитих творінь групи - "Ім'я 505" і "Пісня 404". "Навернопотомучто" відображає фірмовий стиль "Время и Стекло" з деякими трансформаціями: "Це фішечное відео, де кожен кадр унікальний! При його створенні ми відштовхувалися від сформованого і впізнаваного іміджу хлопців, доповнивши його свіжими деталями. Знімання пройшли легко і комфортно, а складності були незначними і стосувалися технічного боку роботи" - коментує Леонід.

"Время и Стекло" представили новий кліп / Фото: mozgientertainment.com

 Головна особливість сюжету - відображення мінливості настроїв пісні за допомогою частої зміни кадрів, локацій і образів. "Протягом знімального дня ми поміняли кілька майданчиків і неодноразово змінювали образи Наді і Позитиву. З нами працювала велика команда професіоналів: візажист Слава Чайка і стиліст Соня Солтес наповнили відео цікавими фішками і трендовими акцентами. Якщо після "Ім'я 505" модним аксесуаром стали вушка Міккі Мауса, то після перегляду цього кліпу глядачам неодмінно захочеться приміряти велику частину елементів з кожного образу", - розповіла продюсер Ірина Горова.

Самі ж "винуватці торжества" Дорофєєва та Позитив впевнені, що новий кліп показує їх справжніх.

""Навернопотомучто" - яскравий і запальний супровід цього літа, від впливу ритмів якого неможливо позбутися!" - діляться артисти.

Нагадаємо, Надія Дорофєєва зворушила підписників привітанням коханого із Днем народження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація