Другий епізод "На ножах": вагітну Ольгу Фреймут шокували чоловічі сльози

© прес-служба каналу "1+1"
Фреймут та  експерт-ресторатор Діма Борисов прийдуть на допомогу київському ресторану "Плантатор".

Сьогодні о 22:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать другий епізод нового реаліті-шоу "На ножах".

Вагітна ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов прийдуть на допомогу київському ресторану "Плантатор", який на останні заощадження відкрила сім'я вчителів. Екзотичні страви з меню закладу жителі району, в якому розташована таверна, не оцінили. Як наслідок, гостей в "Плантаторі" практично не буває, а бізнес при цьому перебуває на межі краху.

В інтерв'ю "Теленеделе" Ольга Фреймут зізналася, що найбільший шок на проекті зазнала якраз під час знімань другого епізоду "На ножах" в "Плантаторі":

"Шоком стали чоловічі сльози. У київському ресторані шеф-кухар, не витримавши великого потоку відвідувачів на першій вечері, втік. Я наздогнала його на вулиці, де він гірко плакав, як дитина".

Продюсерська група розповіла, що головною проблемою, з якою зіштовхнулися творці проекту, стали стосунки всередині колективу. Нерідко самі співробітники ресторанів бувають "на ножах". Власники часто не розуміють, що основна проблема закладу саме в них самих. Вони хотіли здивувати відвідувачів меблями і декором, абсолютно забуваючи про те, що головне в ресторані - їжа. Знову ж таки, вони, а не хтось інший, затверджували меню, частину страв у якому кухарі просто не вміють готувати.

Крім того, видання наводить цікаву статистику проекту "На ножах":

- кожен день 5 стаціонарних камер знімають майже 40 годин відео;

- в процесі оновлення закладів дизайнерами проекту було перефарбовано більше ніж 2000 кв. м стін і стель;

- використано 800 метрів електропроводки, кілометри малярської стрічки, більше 900 літрів фарби та кілька сотень пензликів, 150 листів фанери;

- задіяно понад 500 живих рослин та 200 ящиків для декорування;

- використано 250 м текстилю;

- надруковано 400 меню та 800 сетів;

- задля реклами роздано 800 візиток ресторану;

- запрошено на вечерю понад 700 гостей;

- використано понад 150 кг інгредієнтів (близько 200 найменувань);

- дизайнери Олександр і Володимир Юдіни і їх команда, яка працювала над перетворенням закладів, не доспала 288 годин.

Дивіться другий епізод проекту "На ножах" 12 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1".

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами Теленеделя / ГК
Побачили помилку - контрол+ентер
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 1
Вибір редакції