Душевна "українська Адель" довела до сліз Святослава Вакарчука

Душевна "українська Адель" довела до сліз Святослава Вакарчука

Мусієнко вразила суддів своїм співом

Віталіна Мусієнко виконала композицію "Відьма".

Головний вокальний проект України "Голос країни-6" на телеканалі "1+1" минулої неділі досяг екватора "сліпих прослуховувань".

"Платинова четвірка" тренерів - Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап і Іван Дорн - продовжила боротьбу за кращі голоси країни.

За 18-річну Віталіну Мусієнко, яка приїхала з села Котельва на Полтавщині, розгорнулося справжнє протистояння між Тіною Кароль, Святославом Вакарчуком і Іваном Дорном.

Дівчина прийшла на "Голос країни", щоб визначитися зі своїм майбутнім, адже зараз вона вчиться в Харкові на мікро- і наноелектронщика, але розуміє, що її покликання - сцена. Віталіна виконала пісню Іларії "Відьма" настільки потужно і пронизливо, що за вокал і енергетику її вже встигли охрестити на проекті самородком і "українською Адель".

Мусієнко вразила суддів своїм співом / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Учасниця обрала як тренера лідера "Океану Ельзи" і крізь сльози зізналася, що для такої простої дівчини, як вона, яка раніше мріяла хоча б потрапити на концерт свого кумира, виступити перед ним на сцені - справжнє здійснення мрії.

"Святославе, я не побоюся цього сказати, але для мене ви, напевно, сучасний Тарас Шевченко. Свого часу він змушував наш народ плакати, сміятися, боротися. Так зараз і ви змушуєте нас це робити своїми піснями", - звернулася Віталіна до Вакарчука.

Святослав був настільки зворушений щирим зізнанням дівчини, що в його очах блиснули скупі чоловічі сльози.

Нагадаємо, учасник "Голосу країни" змусив Вакарчука босоніж танцювати на проекті. Лідер "Океану Ельзи" зізнався, що П'єр Едель "порвав" його "в тряпки".

Повʼязані теми:

Наступна публікація