Дякую, Кім: Ображена Тейлор Свіфт має намір посадити Каньє Веста за ґрати

Дякую, Кім: Ображена Тейлор Свіфт має намір посадити Каньє Веста за ґрати

Каньє можуть позбавити волі через запис його розмови, оприлюднений Кардашян.

Співачка Тейлор Свіфт останнім часом стала чи не найобговорюванішою медіа-персоною.

Щойно більш-менш ущух скандал навколо любовного трикутника Келвін Харріс-Тейлор Свіфт-Том Хіддлстон, як артистка знову дала привід про себе говорити.

Точніше їй у цьому допоміг чоловік Кім Кардашян, репер Каньє Вест. Він використав без згоди Тейлор її ім'я у своїй провокаційній пісні Famous, де називає Свіфт "тією сучкою".  Тейлор дуже образилася, пише Mirror.

Аби зняти будь-які претензії зі свого чоловіка, Кім поквапилася оприлюднити відео, на якому Вест спілкується зі Свіфт і просить у неї дозволу використати її ім'я у своєму треці. Розмова відбувалася телефоном у студії репера в Лос-Анджелесі.

Це розізлило співачку ще більше, оскільки, за її словами, вона не давала згоди виставляти на загал розмову з репером. Окрім того, запевняє Тейлор, Вест так і не показав їй текст пісні перед публікацією, як обіцяв. Й хоча Тейлор дозволила Каньє використати своє ім'я в його творінні, вона не знала, що саме напише про неї Каньє.

Тепер зірка має намір судитися із зірковою парою. Зауважимо, що суворі каліфорнійські закони забороняють записувати розмову, якщо нема згоди обох сторін, і серйозно за це карають. Якщо Каньє таки визнають винним, йому загрожує три роки в'язниці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація