Джамала ледь не розплакалася під час згадки про свій концерт у Краматорську

Джамала ледь не розплакалася під час згадки про свій концерт у Краматорську

Джамала ледь не розплакалася під час згадки про свій концерт у Краматорську

Фото: ТСН

Зірка близько до серця сприймає непросту ситуацію на Сході України.

Українська співачка Джамала емоційно пригадала свій нещодавній концерт у Краматорську.

Виступ зірки був приурочений до другої річниці визволення міста від бойовиків. Безкоштовний концерт відбувся на площі Миру.

Під час прес-конференції з нагоди відкриття Одеського кінофестивалю артистка зізналася, що дуже засмучена складною ситуацією на Сході нашої держави.

"Я також дуже хвилююся через те, що відбувається в цьому божевільному світі. Я приїжджаю в Краматорськ, виходжу на площу і бачу "поламаних" дітей, сумні обличчя. Так, мені дуже хочеться дати надію цим людям своїм виступом, наскільки це можливо. Я налаштовую свій бенд, беру їх за руки, кажу: ми не маємо права зараз на сцені не випромінювати щастя", - поділилася артистка.

Джа вважає, що найголовніше  у цих непростих обставинах: відшукати людину в собі та знайти шлях до себе.

"Коли я йду до кіоску, щоб купити черешні  в Слов'янську, мені кажуть: яка черешня? Побійтеся Бога, вона коштує 70 гривень за кілограм. В нас немає черешні. І це червень, і навіть не банан, який в нас не росте. Ці всі моменти…Так, ми живі і Хвалити Бога. Але коли ти збираєш усі ці моменти: черешні, поламані життя, оцей увесь хаос і розумієш, що найменше, що ти можеш зробити для цього світу – просто добре виконувати свою роботу. Від душі: жити цим, "хворіти" цим, помирати за це. Настільки заряджати людей своєю любов'ю до своєї справи. Не знаю, як інакше сказати, це мені допомагає. Але я не маю права радити та не кажу, що моя формула – ідеальна. Найголовніше – стриматися і відшукати в собі людину, яка переможе усі за та проти", - підсумувала тріумфаторка цьогорічного "Євробачення".

Джамала емоційно розповіла про візит Краматорська / Фото: ТСН

Крім того, під час спілкування на прес-конференції із журналістами, виконавиця зізналася, що дуже любить творчість "Океана Ельзи" гуртів The Maneken The Hardkiss.

Нагадаємо, Джамала назвала місто, де вважає доцільним провести "Євробачення 2017".

Кореспондент ТСН, Іван Воробйов

Джамала дала розлогу прес-конференцію на Одеському кінофестивалі

Джамала дала розлогу прес-конференцію на Одеському кінофестивалі

Повʼязані теми:

Наступна публікація