Джамала отримала свою першу нагороду на "Євробаченні 2016"

Джамала отримала свою першу нагороду на "Євробаченні 2016"

Фото: Getty Images

Журі оцінило слова проникливої пісні українки. 

Ще до фіналу пісенного конкурсу "Євробачення 2016" українська співачка Джамала здобула першу маленьку перемогу – її нагородили у номінації Eurostory Award 2016 – за текст пісні "1944".

Найкращий рядок конкурсних пісень фестивалю обирало професійне журі письменників, повідомляє прес-служба співачки у Facebook.

"Це велика честь для мене. Дуже вам дякую. Я так пишаюся цією нагородою. Я не очікувала…", - відреагувала на нагородження Джамала.

Журі відзначило рядок пісні "You think you are gods, but everyone dies" (Ви вважаєте себе богами, але всі помирають). 

Нагадаємо, що фінал пісенного конкурсу "Євробачення 2016" відбудеться у суботу, 14 травня. Україна виступить у фіналі під номером 21.

А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

Українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, маєвеликі шанси на перемогу в конкурсі.

Проте, найбільше шансів на перемогу, як вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі, який відбувся 12 травня, Джамала виступала під номером 14 із піснеюю "1944". В ній вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація