Джамала "підірвала" сцену "Євробачення" проникливим номером із видовищною графікою

Джамала "підірвала" сцену "Євробачення" проникливим номером із видовищною графікою

Фото: Getty Images

Артистка виступила у другому півфіналі конкурсу.

Представниця України на цьогорічному "Євробаченні" Джамала, яка назвала свого головного конкурента на конкурсі, вразила виступом у Стокгольмі.

Співачка проникливо заспівала свою "1944" на сцені Globe Arena, чим викликала бурхливі оплески глядачів.

Номер зірки вразив графічними спецефектами: під час виконання композиції за спиною Джамали з'являлися візерунки, а на  моменті коди – велетенське дерево.

Зрештою, оформлення постановки відрізнялося мінімалізмом. За словами постановника шоу Костянтина Томільченка, основний акцент у виступі Джамали був на пісні.

"Будь-який додатковий об'єкт на сцені перетягує на себе увагу глядача, їх добре використовувати при простому тексті. Закінчилася пісня - і думаєш, а що ж в ній було, які слова супроводжували цей прекрасний візуальний ряд? Мені здається, останнім часом на "Євробаченні" таких пісень - більшість. Пісня Джамали інша, це глибока, серйозна історія і приголомшлива енергетика", - розповідав Костянтин.

Потужний вокал та емоційність виступу конкурсантки від України не залишила байдужою публіку у глядацькій залі. І саме така небайдужість була головною метою її виступу, як зауважувала зірка в інтерв'ю "Крим.Реалії".

Українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, перебуває на другому місці серед основних претендентів на перемогу.

Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі Джамала виступила під номером 14 і виконала пісню "1944", в якій розповідала історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви вважаєте, хто переможе на "Євробаченні 2016"? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація