Джамала: Я обурена тим, як організатори Atlas Weekend підставили мене в очах людей

Джамала: Я обурена тим, як організатори Atlas Weekend підставили мене в очах людей

Джамала / Фото: УНІАН

Артистка розповіла про жахливий звук під час виступу і перенесення її концерту через погану організацію.

Українська співачка Джамала висловила жаль з приводу організації фестивалю Atlas Weekend, через яку глядачам довелося довго чекати на її виступ, мерзнути і не мати можливості встигнути на громадський транспорт. Більше того, деякі так і не дочекалися виступу переможниці Євробачення на київському музичному заході.

"Мені нескінченно шкода, що через проблеми з організацією фестивалю багато глядачів запізнилися на транспорт, замерзли або просто не змогли дочекатися виступу. Ми були готові вийти на сцену рівно о 20:00, як планувалося. Точніше вийти на саундчек, який нам так і не зуміли організувати до самого концерту. Що ж, саундчек довелося проводити в прямому сенсі на очах у здивованої публіки, але налаштувати звук так і не вийшло. На сцені гуло голосніше, ніж у промисловій пральні. Зазвичай артисти відмовляються виступати в подібних випадках, тому що музиканти за такого шуму не чують одне одного", - розповіла співачка про технічні проблеми.

За словами Джамали, час виходу на сцену двічі переносили і про це команда виконавиці відразу повідомляла на своїх офіційних ресурсах.

"Спочатку через те, що всі концерти почалися пізніше, потім через те, що Ніно Катамадзе і Машина Часу спізнювалися на поїзд або літак, потім через те, що не могли нічого зробити зі звуком. Я сама фанат фестивалів, відвідала їх десятки як глядач, і знаю, що таке стояти в глядацькому залі і чекати на концерт. Я дуже обурена тим, як організатори Атлас Вікенд підставили мене в очах людей", - написала Джамала в Facebook.

"Краще б вони замість шести сцен зробили дві, і замість 130-ти артистів покликали 30, але зробили все професійно та вчасно. Незважаючи на все це, я дуже вдячна всім, хто дочекався мого виступу і зробив концерт справжнім", - додала вона.

Раніше повідомлялося, що в перший день фестивалю, 8 липня, відвідувачі обурювалися через довгу чергу і неконтрольовану систему контролю наявності квитків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація