Джанабаєва вперше розповіла подробиці роману із Меладзе

Екс-"ВІА Гра" зізналася, що потрапила на роботу до співака випадково.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва, яка розповіла, як ледь не розійшлася з Меладзе, поділилася подробицями їхнього роману.

Джанабаєва разом із старшим сином від Меладзе Костянтином знялася у фотосесії глянцю OK.

В інтерв'ю виданню Альбіна розговорилася про знайомство із Валерієм. Як відомо, перш ніж стати солісткою "ВІА Гри", Джанабаєва довгий час працювала бек-вокалісткою у Меладзе.

"Справа була ось як. Я повернулася з Південної Кореї, де кілька місяців виступала в головній ролі в мюзиклі. Я не планувала надовго затримуватися в Москві, збиралася продовжувати грати в спектаклі в Сеулі. Цей досвід дуже допоміг мені вирости, повірити в себе і в те, що рамок і кордонів не існує. І тут несподівано лунає дзвінок Валери: "Я шукаю артистку в свою групу. Мені дали ваш телефон. Вам цікава така робота?" - згадала Альбіна.

За словами артистки, коли вони із Меладзе обговорювали її роботу, Валерій зауважив, що колектив у нього чоловічий і що на роботі не повинно бути романів.

"Ми з Валерою обговорювали мою майбутню роботу, і він одразу підкреслив, що колектив у нього повністю чоловічий: "Розумієте, всередині колективу не повинно бути ніяких романів, інакше можуть початися складності". На що я одразу відповіла: "Будьте спокійні стосовно цього, у мене в цьому сенсі все гаразд". Але минув нетривалий час... Коли всі дізналися про наші стосунки, була божевільна хвиля засуджень і критики на нашу адресу. Але з іншого боку, якби ми не захотіли, то ніхто б нічого і не дізнався", - прокоментувала Альбіна.

Нагадаємо, тим часом колишня дружина Валерія Меладзе Ірина була шокована, дізнавшись заради кого її покинув чоловік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація