Дженніфер Еністон осоромилася через жарт про секс-іграшки

Дженніфер Еністон осоромилася через жарт про секс-іграшки

Акторка невдало пожартувала під час ток-шоу.

Голлівудська зірка Дженніфер Еністон, яка знялася у романтичній фотосесії на яхті, осоромилася через власний недоречний жарт.

Днями Джен стала гостею одного американського ток-шоу, де серед глядачів були й діти. Еністон разом з режисерами Джошем Гордоном та Віллом Спеком обговорювали останню роботу акторки у кіно "Нестерпні боси-2", пише DailyMail.

Зокрема, ведуча поцікавилася у режисерів, на кого Дженніфер більше схожа – на свою героїню Рейчел із серіалу "Друзі", чи все ж таки на начальницю з "Нестерпних босів".

"Трішки від обох. Я маю на увазі, що вона мила і неймовірна, але, у позитивному сенсі, вона також і начальник, у хорошому, позитивному сенсі", - відповів Гордон.

А Еністон, не довго думаючи, додала: "Просто без секс-іграшок", - маючи на увазі свою хтиву героїню у "Нестерпних босах".

Оскільки у залі були присутні діти, жарт Джен виявився, на думку юзерів, більш ніж недоречним, за що вони й засудили зірку в Мережі.

Нагадаємо, емоційна Еністон відверто розповіла про непрості періоди життя. Зірка виголосила промову на кінофестивалі в Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація