Джима Керрі звинувачують у смерті його колишньої дівчини

Джима Керрі звинувачують у смерті його колишньої дівчини

Джима Керрі звинувачують у смерті його колишньої дівчини

Позов до суду подав колишній чоловік покійної.

Вдівець померлої Катріони Вайт звернувся до суду із позовом проти Джима Керрі. Актора та покійну дівчину протягом довгого часу пов'язували романтичні стосунки.

Марк Бертон звинуватив зірку в неправомірному заподіянні смерті, звинувативши його в незаконному постачанні рецептурними лікарськими препаратами, від передозування яких дівчина померла рік тому.

Відповідну інформацію надає агентсво Reuters.

Чоловік переконаний, що Джим отримував ліки під назвою "Перкосет", "Амбіен" і "Пропранолол" на ім'я Артура Кінга.

Після того, на думку Марка, Джим передавав їх Катріоні, незважаючи на те, що актор знав про її "схильності до депресії" і "спробу накласти на себе руки".

У позові йдеться також про намагання з боку Керрі приховати свою причетність до смерті Катріони Вайт і заяви про викрадення нею таблеток.

Нагадаємо, візажист Катріона Вайт та комік Джим Керрі познайомилися в 2012-му році. Протягом трьох років їхні стосунки переривалися декілька разів. 28-го вересня минулого року дівчина вчинила суїцид після чергового розставання із зіркою. У передсмертній записці Вайт писала про те, як любить Керрі, додаючи, що розірвали вони стосунки 24-го вересня. До слова, на момент цього Катріона була заміжня за Марком Бертоном.

Повʼязані теми:

Наступна публікація