Джолі в парламенті розповіла про малолітніх зґвалтованих жертв "Ісламської держави"

Джолі в парламенті розповіла про малолітніх зґвалтованих жертв "Ісламської держави"

Анджеліна Джолі виступила перед лордами / Фото: BBC

Акторка виступила із емоційною промовою.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, вага якої досягнула критичної позначки, емоційно виступила в британському парламенті із доповіддю про сексуальне насилля.

Посланець доброї волі ООН Джолі розповіла британським лордам про жахіття, які довелося пережити семирічним дівчаткам у зоні конфлікту.

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ надала Анджеліні почесний титул кавалерственої пані за участь в кампанії проти сексуального насилля, повідомляє BBC.

Акторка дуже близько до серця сприйняла зустрічі із бідолашними дітками та емоційно розповіла про свої враження посадовцям.

"Я добре запам'ятала очі маленької дівчинки. Їй було на вигляд років 7 чи 8. Вона сиділа навпочіпки і розхитувалася назад і вперед, дивлячись пустими очима в стіну. Сльози котилися по її обличчю. Її по-звірячому ґвалтували нелюди із "Ісламської держави". На це неможливо спокійно дивитися", - зазначила Джолі.

Крім того, зірка згадала про 13-річну дівчинку з Іраку, яку після ґвалтування, виставили на продаж, як рабиню.

"Ці нелюди над ними знущалися, обговорювали, хто скільки коштує. Називалися смішні суми – 40, 50 доларів. Так оцінювали цих скалічених дітей", - із сумом наголосила посланець доброї волі ООН.

Нагадаємо, раритетні фото оголеної 20-річної Анджеліни Джолі придбала лондонська галерея.

Повʼязані теми:

Наступна публікація